TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Aż godzina na

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Aż godzina na

Postprzez Krychu » 07 Kwi 2006, 13:48

PostUA:

Witam mam problem z otwieraniem sie stron i przy wylaczanie komputera stanie na trwa zapisywanie ustawien i tak bardzo dlugo nawet usiłuje go zamykac przez godzine skanowałem kompa antivir i programami do czysz czenia smieci i tez nie pomogło jakie moze byc skuteczne rozwiazanie pomijajac FORMAT bo nie umie jeszcze takich cudów za pomoc DZIEKI[/b]
Awatar użytkownika
Krychu
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Lut 2006, 13:17

Postprzez niunka » 07 Kwi 2006, 18:15

PostUA:

Od jakiego czasu tak masz,nagle sie tak stalo czy jak? Jakich programow antywirusowych uzywasz?

Tu masz symulator instalacji windowsa i troche opisu Kliknij
Ostatnio edytowany przez niunka, 07 Kwi 2006, 18:40, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez -Aris- » 07 Kwi 2006, 18:35

PostUA:

Ja miałem podobny problem na 98
Długo mi sie win wczytywał wogule taki mółowaty był w gierki niemogłem pograć po kilkunastu minutach mi sie zawieszał lub restartował. Jak chciałem zainstalować XP to mi pokarywały sie komunikaty STOP kture oznaczały że mam coś z ramami nie tak ale jak co sie okazało wystarczyło taśme wymienić i wszystko sie naprawiło.

Pozdro
Sorki za błedy ortograficzne
-Aris-
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Kwi 2005, 14:44

Postprzez Hpest » 07 Kwi 2006, 20:02

PostUA:

Krychu albo masz totalnie zaśmiecony komputer albo zbyt mało pamięci RAM, Sprawdź we właściwościach Komputera ile dokładnie masz Ram'u możliwe także, że kości pamięci są nieprawidłowo zainstalowane w slotach i dlatego windows nie potrafi poprawnie funkcjonować z powodu zbyt małej ilości Pamięci Podręcznej. Jakiego używasz Antywirusa ?

Zalecam:
1. Przeskanować komputer Programem do Usuwania Spyware.
Zakładka 3.Antyspyware
-> http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=3590

2. Oczyścić rejestr Systemu programem jv16 PowerTools 2006

3. Przeskanować Komputer Skanerem On-Line
-> http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?p=17937#17937
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Krychu » 08 Kwi 2006, 11:11

PostUA:

DZIEKI WSZYSTKIM KOMP JUZ CHODZI DOBRZE PRAWDOPODOBNIE SIEDZIAł W NIM JAKIS WIRUS ZMIENIłEM ANTIVIR NA KASPERSKY6.0 PRZECZYSCIłEM GO jv16 PowerTools 2006 I JEST JUZ OK SZKODA TYLKO ZE MOZILLA FIREFOX I OPERA NIE OBSłUGUJE ZADNEGO SKANERA On-Line [/b]
Awatar użytkownika
Krychu
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Lut 2006, 13:17

Postprzez kukaszr » 08 Kwi 2006, 12:14

PostUA:

wez przeczytaj sobie: http://www.instalki.pl/forum/viewtopic. ... 9d08c94daf i zainstaluj ktorys z tych darmowych antyvirow ;)
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]