TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Basy

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Basy

Postprzez RainMan » 06 Mar 2006, 12:14

PostUA:

Siema. Mam slabe glosniki. Sa to dwa 100W. Chodzi mi głównie o bas. Jest jakis porgramik który może zwiększyc ich moc? Prosze o porgramik jakiś.
"DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lip 2005, 08:03
Miejscowość: R-RZ

Postprzez niunka » 06 Mar 2006, 16:34

PostUA:

Nie zwiekszysz mocy glosnikow zadnym programem,jest to niemozliwe.Bas bedziesz mial dobry tylko z glosnika basowego(najlepiej subwofer)
Jedyne co mozesz zrobic to poszukac jakiegos korektora i w nim pokombinowac.W wiekszosci odtwarzaczy mp3 sa korektory np Winamp.
A tak pozatym 100w glosniki to sa mocne glosniki nawet jezeli jest to moc muzyczna
juz mozna... :509:
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Hpest » 06 Mar 2006, 16:50

PostUA:

Poziom Basów zwiększysz aplikacjami JetAudio oraz DFX For Winamp, istnieje także wersja DFX For Windows Media Player. DFX jest to plugin natomiast, Jet Audio Program, do odtwarzania muzyki oraz słuchania radia internetowego z Niesamowitym Bassem w dzwięku, niestety w wersjii Triall'owej możliwości Bass'owania są ograniczone do połowy, choć nawet takie ograniczenie daje niesamowite Efekty. Wiem bo sam używam, naprawdę Polecam POWER OF BASS !! :twisted: :twisted: :twisted: Jet Audio jak dla Mnie jest lepszym Player'em Niż Winamp :twisted: :twisted: :twisted: Polecam.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez 1jaa » 06 Mar 2006, 19:17

PostUA:

Hpest napisał(a):...niestety w wersjii Triall'owej możliwości Bass'owania są ograniczone do połowy, choć nawet takie ograniczenie daje niesamowite Efekty...

No to crack albo p2p i bass będzie jeszcze lepszy :)
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]