TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Battlefield 2 i namierzanie celu helikopterem.

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Battlefield 2 i namierzanie celu helikopterem.

Postprzez Olo_PL » 15 Maj 2008, 15:15

PostUA:

Grając w Battlefield 2 przez sieć, jak lecę helikopterem i jak spotkam drugi wrogi helikopterem to zazwyczaj trafia mnie za pierwszym podejściem rakietą i to jedną. A ja wypuszczając nieraz cała salwę rakiet one mijają cele i to nieraz daleko. Czy w tych helikopterach jest jakieś namierzanie czy co innego?
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Postprzez murarz777 » 15 Maj 2008, 16:01

PostUA:

lol a wiesz ze tacy ludzie grają po 2 lata w ta grę.Helikopter nie ma chyba tych rakiet naprowadzanych ciepłem :) musisz dojść do wprawy te rakiety zmieniają trajektorie lotu wiec musisz dobrze wycelować i obliczyć w głowie gdzie strzelić żeby trafić
Powodzenia !
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez Olo_PL » 15 Maj 2008, 17:10

PostUA:

Skoro tak piszesz to trzeba poćwiczyć. No a jak jest z tym przerzucaniem z drużyny do drużyny. Bo gdy ktoś wyjdzie z przeciwnej drużyny z serwera to gdy zginę to mnie przerzuca. Kiedyś w czasie jednej rozgrywki chyba 10 razy przerzuciło mnie tam i z powrotem. Wiem że jedne sposób na ominięcie tego jest zostanie komendantem drugi to nie dać się zabić ale to prawie nie możliwe. Pytam się dlatego że jest tak nieraz że się omenczę żeby te flagi zdobyć a tu przed samym końcem mnie przerzuca i później mam w statach rundę jaką przegraną. No to jest jeszcze jakiś inny sposób na ominiecie tego przerzucania?
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Postprzez murarz777 » 16 Maj 2008, 18:46

PostUA:

Wiesz to chyba masz na myśli Team Balance to chodzi o to żeby wyrównać liczbę graczy w każdej drożynie jak Ciebie ciągle przerzuca to chyba chodzi o to że masz za mało punktów albo coś nie tam ze servem
powiedz mi jakie masz miejsce jak Ciebie przerzuca? (to chyba ma jakieś znaczenie)
Powodzenia
P.S
Sam posiadam Battlefielda 2 jak chcesz możemy kiedyś razem pograć :D
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

przerzucanie

Postprzez MANY945 » 25 Maj 2008, 00:07

PostUA:

Podejrzewam ze Cie przerzuca bo ostatni na serwa wbiłeś albo po prostu zmienia ci samo drużyny i dla tego cie kopie z jednej do drugiej wiem to jest denerwujące bardzo :/
PFK JEST NA MOCY PAK - TU
PFK JEST NA MOCY PAK - TU
Image
Awatar użytkownika
MANY945
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Maj 2008, 15:54
Miejscowość: Inowrocław

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]