TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

BAZA TELEADRESOWA

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

BAZA TELEADRESOWA

Postprzez mixer » 24 Wrz 2006, 17:13

PostUA:

Poszukuję takiego programu - baza teleadresowa - do swej pracy zawodowej. Jestem zaopatrzeniowcem. W dzisiejszych czasach trudno wszystkie adresy spamiętać. Dlatego poszukuję takiego programu z (wyszukiwarką) w którym wpisałbym poszukiwany produkt i podaje mi nazwy kontrahentów, gdzie mogę je nabyć te poszukiwane dla mnie towary, albo wpisuje nazwę kontahenta i otrzymuje dane co mogę u niego kupić. To tylko takie moje patrzenie na sprawę i moje widzenie takiego programu. Może są progr. bardziej nowoczesne? Nie wiem.
Gdzie szukać takich programów, jakie są ich nazwy, mogą być płatne ( firma pokryje koszty) itp
Kto może pomóc ? mój adres: [email protected]
mixer
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Wrz 2006, 17:05

Postprzez LucaS » 24 Wrz 2006, 17:52

PostUA:

Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Do LucaS'a

Postprzez mixer » 24 Wrz 2006, 18:19

PostUA:

Sympatyczny forumowiczu - szybki w pisaniu. serdeczne dzieki za szybka pomoc i reakcje. Niestety strzał nie celny.

Mi chodzi o taki program w którym bym ja sam wpisywał swoich kontrahentów

Taka baza teleadresowa internetowa ogólnodostepna to jest fajna, gdy czegoś poszukuje to mam kilka takich. Jednak chodzi mi o mój własny skorowidz, w którym wpisywałbym swoich dostawców, kontrahentów, nazwiska osób do kontaktów, historie takich - moich kntaktów itp MOJE kontakty, a nie ogólnodostepne.

To co mi podałeś - jeszcze raz podziekowanie za szybką odpowiedź - ale to typowe książki telefoniczne. Mi chodzi o program w którym sam bym tworzył SWOJĄ książkę telefoniczną

pozdrawiam Trzymaj się.
mixer
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez LucaS » 24 Wrz 2006, 19:24

PostUA:

Może Outlook 2000? Chyba ma funkcje, własnej ksiazki adresowej/telefonicznej itp

lub moze to:
http://download.chip.pl/index/download_index_1303.html
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez dark_prince » 24 Wrz 2006, 19:25

PostUA:

Takie cos to ja robilem w Microsoft Access :)
Awatar użytkownika
dark_prince
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Wrz 2006, 16:21

Do Lucas'a

Postprzez mixer » 24 Wrz 2006, 22:26

PostUA:

Chyba jestem na tropie. z oferty Chip'a wybrałem 4CRM XP i teraz go testuję. Nawet za bardzo rozwiniety. ja musiałbym zatrudnic jeszcze jedna osobe do obsługi tego programu i wprowadzania wszystkich danych. Ho ho takich danych i szczegółowych informacji to chyba nawet CBŚ albo policja skarbowa nie ma. Ale to jest chyba to o co sie ocieram. Już jestem blisko. Może to to. Napiszę, gdy go zastosuję.

Pozdrawiam. Ułatwiłeś mi trochę pracę. Dziekuję.

Remek.

P.S. jednak na forumowiczów mozna liczyć. Są jeszcze dobrzy ludzie. 3maj się.
mixer
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Chief » 24 Wrz 2006, 23:36

PostUA:

do archiwizacji danych polecam Microsoft Fox Pro!!
tam dopiero bedziesz miał pole do popisu:]
nie jest free ale chyba jeden z lepszych do archiwizowani danych

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]