TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

BDOS po formacie komputera

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

BDOS po formacie komputera

Postprzez luzky17 » 26 Gru 2015, 22:53

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0

Witam, w pod koniec listopada grając w jedną z gier pojawił mi się blue screen, zlekceważyłem to myśląc, że to tylko coś jednorazowego, jednak potem zaczęły się pojawiać częściej dlatego dzień później postanowiłem zrobić format komputera. Myślałem, że będzie po sprawie natomiast gorzej... Doszły do tego problemy z przeglądarką ( zacina się, często na jakiejś z kart wyskakuje błąd "podczas wyświetlania strony internetowej wystąpił problem...". Jestem zielony w tych sprawach, więc jak mam jakieś informacje dorzucić to napiszcie jakie i skąd je wziąć. Dodam jeszcze, że mój monitor często powoduje zwarcia(?) to jest wyłącza się gdy go lekko przesunę (problem z kablem) ale przez to, że się wyłącza czasami resetuje mi się komputer, ale częściej wyłącza się myszka. System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1. Ogólnie przekopiowałem to z innego forum wstawiałem to dosyć dawno, sprawę odpuściłem jak po pewnym czasie wszystko zaczęło działać bez większej ingerencji. Natomiast od dwóch dni dzieje się to samo, dodam, że zaczęło się to dziać po tym jak znowu zacząłem grać w GTA V, zrobiłem memtest86 ale nw gdzie znaleźć z niego raport. Kody bdosow 0x00000050 0x00000116 i 0x0000001a.
luzky17
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Gru 2015, 22:44

Re: BDOS po formacie komputera

Postprzez mateo8898 » 28 Gru 2015, 12:19

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0

Na początek podaj pełny konfig komputera z uwzględnieniem marki i mocy zasilacza. Przydałby się także link do tematu z innego forum, o którym pisałeś, aby nie powtarzać niektórych działań.
Awatar użytkownika
mateo8898
Moderator
Moderator

Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 966

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]