Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

bear share

20 Lis 2006, 15:40

Mam mały problemik mam nowego Bear Share 6 niemogę go uruchomić po zainstalowaniu bo pokazuje się tabela Registration wpisuje tam nik adres email i hasło i nic z tego może wiecie oco tam chodzi ,albo z kąd pobrać spolszczenie . :oops:

20 Lis 2006, 16:05

Pewnie masz wersje pro ona jest płatna i musisz zakupić produkt. Poszukaj witaminki , albo ściągnij darmową wersje.

20 Lis 2006, 16:56

A skąd mogę go śćiągnąć jak wpisze starszy typ to i tak ciągnie tego nowego

Jestem niezamocna w tych sprawach nawet niewiem co to są te witaminki (przepraszam)

20 Lis 2006, 17:19

darmowa wersja jest na www.instalki.pl

20 Lis 2006, 18:36

Na stronie instalki jest Bear Share 6 ten płatny, jak znajdziesz np. Bear Shaer 4.5 lub 5.4 to i tak śćiągnie 6 ten płatny niewiem oco chodzi może on będzie tylko płatny?.

20 Lis 2006, 21:24

Kod:
http://www.pobieralnia.pl/news-381-bearshare-6--stawia-na-legalnosc-.html

19 Gru 2006, 23:52

Jezeli nie mozesz znalesc starszych wersji to wejdz na oficjalna stronke Bearshare tam kiedys byly starsze wersje

23 Gru 2006, 00:47

ja mam normalnie bear share 6.0
i działa . Jaki amsz dokładnie problem moze pomoge:D

25 Gru 2006, 23:59

Mam pytanie odnosnie ogolu programu BEARSHARE mianowicie kiedy np. zwiesi mi sie komp i zmuszony jestem go zresetowac kasują mi sie wszystkie pobierane pliki!!
Czy to normalne i czy mogl bym jakos uratowac nie do konca sciagniete dane?? prosze kogos o porade?

26 Gru 2006, 17:32

Czasem tak się dzieje, też tak mam, ale wtedy robie sztuczke i czasem się udaje. Wchodze w ustawienia->zakładka gdzie się wybeira foldery, wybieram folder tymczasowy, jako ten w którym mają być przechowywane pliki tymczasowe.

problem

27 Gru 2006, 19:56

moze ktos wie jak pobrac bearShera 5.2.5 bo nie moge go znalezc a 6.0 jest do kitu :?

04 Sty 2007, 21:22

1. http://www.google.pl i wpisz BearShare 5.2.5 oldversions mi od razu znalazlo strone.

2. Ale jak Ci sie nie chce to :
Kod:
http://www.oldversion.com/program.php?n=bearshare

na samym dole strony
mam ndzieje że pomogłem

19 Lip 2008, 18:43

Żeby nie tworzyć nowego tematu o tym programie, dołączę się tutaj, mam nadzieje że nie zostanę za to zlinczowana :)
Otóż korzystam z jakiejś nowszej wersji berka,zarejestrowałam się,prowadzę profil, ściągam piosenki ale.......potrzebuje czegoś bardziej sprytnego niż ta wersja, czegoś z możliwością łatwego ściągania też filmów.. Więc.. Jak mogę usunąć swój profil żeby nie zostawiać go gdy odinstaluje berka ze swojego kompika?

19 Lip 2008, 23:06

Isia napisał(a):Żeby nie tworzyć nowego tematu o tym programie, dołączę się tutaj, mam nadzieje że nie zostanę za to zlinczowana :)
Otóż korzystam z jakiejś nowszej wersji berka,zarejestrowałam się,prowadzę profil, ściągam piosenki ale.......potrzebuje czegoś bardziej sprytnego niż ta wersja, czegoś z możliwością łatwego ściągania też filmów.. Więc.. Jak mogę usunąć swój profil żeby nie zostawiać go gdy odinstaluje berka ze swojego kompika?

odpowiedz wyslalem na pw :wink:

Re: bear share

19 Lip 2008, 23:10

pudlica napisał(a):Mam mały problemik mam nowego Bear Share 6 niemogę go uruchomić po zainstalowaniu bo pokazuje się tabela Registration wpisuje tam nik adres email i hasło i nic z tego może wiecie oco tam chodzi ,albo z kąd pobrać spolszczenie . :oops:

odpowiedz wyslalem na pw pozdrawiam
Wyślij odpowiedź