TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

BearShare - LEGAL P2P ?

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

BearShare - LEGAL P2P ?

Postprzez Hpest » 20 Lis 2006, 17:47

PostUA:

Niedawno w sieci ukazała się najnowsza wersja jednego z najpopularniejszych programów do wymiany plików typu P2P a mianowicie BearShare. Najnowsza wersja oznaczona jest numerem 6.0, na stronie producenta pojawił się znaczek LEGAL P2P co może świadczyć o całkowitym zalegalizowaniu programu...więcej

BearShare.com
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez jonny » 21 Lis 2006, 08:51

PostUA:

I co z tego ? Program legalny jak każdy inny do p2p.
Tu nie chodzi o to że masz na dysku program (taki czy inny do p2p) tylko co ściagasz . Aplikacje p2p są free czyli wszystkie legal . Wielkie rzeczy zrobili :D :D :D :D :D
Pozatym po co ściągać programy free przez p2p jak można je pobrać z wielu
stron (szybciej i bez ratio) . Bezsens.
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez ~zychu » 24 Lis 2006, 16:33

PostUA:

Totalna porażka :/ starsza wersja była a niebo lepsza - był to dla mnie najlepszy program p2p!

teraz jest na ostatnim miejscu.
~zychu
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Wrz 2006, 13:17

Postprzez krystano » 24 Lis 2006, 18:47

PostUA:

zychu

Zgadzam się KONKRETNA KLAPA miałem wersję 5.2.0 i była niezła
ale postanowiłem zmienić ją na 6.0 Gdy tylko otworzyłem odrazu zraziłem się do badziewnego wykonania graficznego i wielu inych żeczy.
Nie będę ich wymieniał bo zadługo zejdzie.
dodam że odrazu to usunołem.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to, że się z nam nie kontaktuje.
Albert Einstain
Awatar użytkownika
krystano
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sie 2006, 16:19
Miejscowość: kraśnik

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]