TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Bezpieczeństwo

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Bezpieczeństwo

Postprzez Jerzy Z » 02 Sty 2005, 00:17

PostUA:

Proszę o opinie uczestników forum jakie są ich zdaniem najlepsze zabezpieczenia antywirusowe , firewalle i spybot przy używaniu systemu Windows XP z Serwisem Pack2 i połączenia z internetem za pomocą modemu szerokopasmowego net24.
Jurek Z
Jerzy Z
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Gru 2004, 00:14
Miejscowość: Będzin

Postprzez rumun » 02 Sty 2005, 02:08

PostUA:

Po pierwsze najlepsze zabezpieczenie to nie używanie przeglądarki Internet Explorer (polecam Mozilla Firefox). Jeżeli chodzi o oprogramowanie antywirusowe to jak wiadomo programów jest wiele. Z darmowych najchętniej używany to Avast! – sam go używam i mogę śmiało polecić.
Programy, Gry, Download https://www.instalki.pl/
Sklep z oprogramowaniem https://www.vebo.pl/
Windows 7 https://windows7.pl/
Awatar użytkownika
rumun
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:52
Miejscowość: PL
Pochwały: 14

Postprzez Cisz » 02 Sty 2005, 12:07

PostUA:

avast to rzeczyviscie najlepszy aktualnie antyvirus. Bezkonfliktowy bardzo wydajny i skuteczny. A z firewalli polecam Kerio Personal firewall. Program do prostych w obsludze nie należy ale jesli zdobedzie sie odrobine wprawy w jego obsludze , mozna wówczas zablokowac wszystko co tylko zechcemy (navet automatyczne update`y programow).
Awatar użytkownika
Cisz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Gru 2004, 22:49

Re: Bezpieczeństwo

Postprzez DejaM » 02 Sty 2005, 14:14

PostUA:

Jerzy Z napisał(a):Proszę o opinie uczestników forum jakie są ich zdaniem najlepsze zabezpieczenia antywirusowe , firewalle i spybot przy używaniu systemu Windows XP z Serwisem Pack2 i połączenia z internetem za pomocą modemu szerokopasmowego net24.
Moim zdaniem najlepszy programem mantyvirusowym jest Norton Antivirus 2004. Ja go używam i jak narazie jestem z niego bardzo zadowolony. Informuje jak jest virus czy jak jest virus w necie. Ja zawsze, gdy coś ściągam to zawsze nim zestanuję jakiś plik.

Jak dla mnie Norton 2004 jest najlepszy
Awatar użytkownika
DejaM
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Sty 2005, 13:58
Miejscowość: Działdowo

Postprzez Cisz » 02 Sty 2005, 17:36

PostUA:

Norton antyvirus to kombajn ktory potrafi zmulic nawet najmocniejssze komputery. A poza tym jest płatny i trudno go zdobyc. A do tego jeszcze nowa versja -2004 jest wersją niestabilną- sypał mi sie w różnych sytuacjach na różnych kompach.
Awatar użytkownika
Cisz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Gru 2004, 22:49

Postprzez toudi » 29 Sty 2005, 18:57

PostUA:

Najlepszy jest mks_vir 2005. Wszystko w jednym: antywirus i firewall.
toudi
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sty 2005, 08:22

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]