TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Białoruś

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Białoruś

Postprzez proktor » 10 Mar 2006, 16:02

PostUA:

Internet jako wolne i demokratyczne medium jest dzisiaj niezbędnym narzędziem komunikacji i dostępu do niezależnych informacji, tymczasem rząd białoruski utrudnia dostęp swoim obywatelom do internetu.

Ceny łącz stałych są nawet dziesięć razy wyższe niż w stosunkowo drogiej Polsce. Internet jest cenzurowany, a ludzi publikujących w nim niezależne treści spotykają represje. Istnieją uzasadnione obawy dotyczące poufności korespondecji emailowej. Ostatnio tępione są amatorskie sieci dostępu do internetu. Milicja powołując się na różne powody formalne nakazuje demontaż okablowania. Niepokornych czekają kary i niszczenie elementów sieci. A wszystko po to aby uniemożliwią Białorusinom dostęp do niezależnych informacji przed zbliżającymi się wyborami prezydenckimi.

Źródło: http://www.internetdlabialorusi.com/

Co o tym sądzicie ??
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez niunka » 10 Mar 2006, 20:52

PostUA:

Polityka-Pieniadze-Mafia-Polityka jedno wielkie %&&%§$

Szkoda tylko normalnych ludzi :sad:
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez lonley » 20 Mar 2006, 19:12

PostUA:

Masz racje Niunka - szkoda normalnych ludzi..
Wszędzie próbują zrobić z człowieka niewolnika, narzucają swoją wolę..zawsze tak było..Proces ogłupiania ludzi, doprowadza do tego, że przestają samodzielnie myśleć, bo przecież takimi łatwiej się kieruje...Władza nieograniczona..tylko o to chodzi...
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez viprex » 20 Mar 2006, 21:15

PostUA:

niunka napisał(a):Polityka-Pieniadze-Mafia-Polityka jedno wielkie %&&%§$

Szkoda tylko normalnych ludzi :sad:

Zgadzam się :evil:

Ciekawy jestem jak na farsę wyborów "demokratycznych " na Białorusi zareaguje UE i czy naprawde wprowadzi sankcje, albo tylko postraszy Łukaszenke :evilbat: starego komucha :evil:
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez Hpest » 20 Mar 2006, 22:03

PostUA:

Dobrze, żę w Polsce nie oszukiwali :) choć nie jestem Pewien hehe.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez lonley » 20 Mar 2006, 23:56

PostUA:

może i nie oszukiwali..ale sami zobaczcie co oni robią z naszym krajem..nie wiem czy mam się z tego śmiać czy płakać..
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez Hpest » 21 Mar 2006, 13:49

PostUA:

Hmm też nie wiem :P Chociaż wydaję mi się, żę rozwiązanie Rządu będzie najodpowiedniejsze dla naszego Kraju, w końcu sami zobaczcie Co oni zrobili przez te wszystkie lata Dla Polaków.. NIC po prostu NIC, a jeśli coś to niewiele. Dlatego Decyzja Kaczora jest chyba słuszna, niech ich trochę postraszy to może wezmą się do Roboty, a czy wejdzie do Rządu LPR to już Mnie nie obchodzi i tak NIC nie zrobili poza becikowym, choć może i ta decyzja Nie była słuszna... ehhh. Najlepiej powiedział L.Wałęsa, że decyzja o rozwiązaniu Rządu będzie dopiero wtedy słuszna gdy wybory te będa połączone z wyborami prezydenckimi :) .
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez 1jaa » 21 Mar 2006, 16:39

PostUA:

Gdybym mieszkał na tej Białorusi pewnie napisałbym tu "chamstwa nie zniesem!" :lol:
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników