TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam, w ostatnim czasie mam wielkie problemy z biblioteką windowsa. Otóż co chwile wyskakują mi co raz to różniejsze komunikaty o braku plików .dll. Więc pobieram brakujący plik, chce go wrzucić do folderu System32, a tu komunikat, że plik juz istnieje i nie można go zastąpić. Dajcie jakąś radę, bo juz mnie to dobija
Gdy próbuje podmienic plik przez totala, to wyskakuje mi komunaika o zablokowanym dostepie, więc nawet przez totala nie mogę tego pliku usunąć, albo podmienić. Najczęstszym komunikatem który mnie napastuje jest ten poniżej:
nic nie pomaga, już nie wiem co mam zrobić, do szału mnie to doprowadza, a gdyby teg było jeszcze mało to co chwile wyskakują mi nowe komunikaty ;( błeeeee
nie ma jakiegoś pakietu biblioteki, która by sie wgrywało,
Yoo! napisał(a):nic nie pomaga, już nie wiem co mam zrobić, do szału mnie to doprowadza, a gdyby teg było jeszcze mało to co chwile wyskakują mi nowe komunikaty ;( błeeeee
nie ma jakiegoś pakietu biblioteki, która by sie wgrywało,
Zrób format "c" i będzie po problemie .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
Jak to dll-ki systemowe to spróbuj naprawy systemu z płyty instalacyjnej XP. (podczas instalacji R I użyj automatycznego narzędzia naprawy.Instalator powinien nadpisać dll-ki.