Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

biblioteka Windows

15 Paź 2007, 06:37

Witam, w ostatnim czasie mam wielkie problemy z biblioteką windowsa. Otóż co chwile wyskakują mi co raz to różniejsze komunikaty o braku plików .dll. Więc pobieram brakujący plik, chce go wrzucić do folderu System32, a tu komunikat, że plik juz istnieje i nie można go zastąpić. Dajcie jakąś radę, bo juz mnie to dobija :(

15 Paź 2007, 09:05

usuń podmień ten plik np: total comanderem....

15 Paź 2007, 20:21

Gdy próbuje podmienic plik przez totala, to wyskakuje mi komunaika o zablokowanym dostepie, więc nawet przez totala nie mogę tego pliku usunąć, albo podmienić. Najczęstszym komunikatem który mnie napastuje jest ten poniżej:

Image

15 Paź 2007, 21:23

Może uda się podmiana w trybie awaryjnym.
A próbowałeś Start>>uruchom>>msconfig >>Rozwiń plik...

15 Paź 2007, 22:48

zainstaluj programik unlocker,idealny do takich(jak i i nnych)windowsowskich wybrykow!
Uzywam od dawna i znakomicie sie spisuje

16 Paź 2007, 18:07

nic nie pomaga, już nie wiem co mam zrobić, do szału mnie to doprowadza, a gdyby teg było jeszcze mało to co chwile wyskakują mi nowe komunikaty ;( błeeeee

nie ma jakiegoś pakietu biblioteki, która by sie wgrywało, :542:

16 Paź 2007, 19:14

Yoo! napisał(a):nic nie pomaga, już nie wiem co mam zrobić, do szału mnie to doprowadza, a gdyby teg było jeszcze mało to co chwile wyskakują mi nowe komunikaty ;( błeeeee

nie ma jakiegoś pakietu biblioteki, która by sie wgrywało, :542:

Zrób format "c" i będzie po problemie :) .

16 Paź 2007, 22:04

Jak to dll-ki systemowe to spróbuj naprawy systemu z płyty instalacyjnej XP. (podczas instalacji R I użyj automatycznego narzędzia naprawy.Instalator powinien nadpisać dll-ki.
Wyślij odpowiedź