Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

Bitefight

08 Kwi 2006, 21:08

1.Ostatnio pojawiło sie duzo linkow do bitefight w podpisach czasami zakamuflowanych czasami nie. Troche to denerwujące... Trzeba cos z tym zrobić.
2.Ostatnio kuleje porządek na forum a o Śmietniku nawet nie mówie. Trzeba by zeby sie topicy co 7 dni tam kasowały.

08 Kwi 2006, 22:03

Ad.2

Mirahz napisał(a):
Hpest napisał(a):Mirahz Mam pytanko czy Tematy z działu "ŚMIETNIK " będą po pewnym upływie czasu USUWANE ?? :wink:

Raczej nie planujemy, ale roznie bywa ;)

http://instalki.pl/forum/viewtopic.php? ... c&start=75

08 Kwi 2006, 23:21

Ad.1

te linki do tych stron to już żałosne się robi :? Nie lepiej poprosić kogoś "Czy mógłbyś wejsc na te (tu odkamuflowany link) strone, dzieki temu pomozesz mi w grze", a nie tak jak jest teraz :? Gdzie nie spojzysz, tam link do BiteFight,albo zakamuflowany w alias n prv.pl albo xt..pl albo pod BBCodem :?

09 Kwi 2006, 11:53

Hpest napisał(a):Ad.2

Mirahz napisał(a):
Hpest napisał(a):Mirahz Mam pytanko czy Tematy z działu "ŚMIETNIK " będą po pewnym upływie czasu USUWANE ?? :wink:

Raczej nie planujemy, ale roznie bywa ;)

http://instalki.pl/forum/viewtopic.php? ... c&start=75

Czytałem, ale coraz częściej wieczorem wita mnie Mysql database error i jakis numer albo could not conected to database a instalki.pl działaja.

09 Kwi 2006, 12:37

Mac napisał(a):
Czytałem, ale coraz częściej wieczorem wita mnie Mysql database error i jakis numer albo could not conected to database a instalki.pl działaja.

Ile razy w tygodniu, miesiacu? W marcu tylko 1 raz zauwazylem problem z polaczeniem z baza. W tym miesiacu jeszcze mnie ten zaszczyt nie spotkal.

Aktualnie pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc, ale spokojnie...

Jak zauwazysz jakis problem, to napisz na pw, wtedy bede wiedzial; kiedy co i jak. Takie uogolnianie nic nie wnosi.

09 Kwi 2006, 19:56

Dobra. Bede wysyłał. Gdzies tydzień temu było to nagminne teraz sie uspokoiło na szczęście.

09 Kwi 2006, 20:43

ja nie tylko na tym forum widze linki do bitefight. to jest poprostu wszedzie!!
Wyślij odpowiedź