TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Bitefight

Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!

Bitefight

Postprzez Mac » 08 Kwi 2006, 21:08

PostUA:

1.Ostatnio pojawiło sie duzo linkow do bitefight w podpisach czasami zakamuflowanych czasami nie. Troche to denerwujące... Trzeba cos z tym zrobić.
2.Ostatnio kuleje porządek na forum a o Śmietniku nawet nie mówie. Trzeba by zeby sie topicy co 7 dni tam kasowały.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Hpest » 08 Kwi 2006, 22:03

PostUA:

Ad.2

Mirahz napisał(a):
Hpest napisał(a):Mirahz Mam pytanko czy Tematy z działu "ŚMIETNIK " będą po pewnym upływie czasu USUWANE ?? :wink:

Raczej nie planujemy, ale roznie bywa ;)

http://instalki.pl/forum/viewtopic.php? ... c&start=75
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez hmm..... » 08 Kwi 2006, 23:21

PostUA:

Ad.1

te linki do tych stron to już żałosne się robi :? Nie lepiej poprosić kogoś "Czy mógłbyś wejsc na te (tu odkamuflowany link) strone, dzieki temu pomozesz mi w grze", a nie tak jak jest teraz :? Gdzie nie spojzysz, tam link do BiteFight,albo zakamuflowany w alias n prv.pl albo xt..pl albo pod BBCodem :?
hmm.....
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Maj 2005, 15:48
Miejscowość: stąd nie widać ;P

Postprzez Mac » 09 Kwi 2006, 11:53

PostUA:

Hpest napisał(a):Ad.2

Mirahz napisał(a):
Hpest napisał(a):Mirahz Mam pytanko czy Tematy z działu "ŚMIETNIK " będą po pewnym upływie czasu USUWANE ?? :wink:

Raczej nie planujemy, ale roznie bywa ;)

http://instalki.pl/forum/viewtopic.php? ... c&start=75

Czytałem, ale coraz częściej wieczorem wita mnie Mysql database error i jakis numer albo could not conected to database a instalki.pl działaja.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Mirahz » 09 Kwi 2006, 12:37

PostUA:

Mac napisał(a):
Czytałem, ale coraz częściej wieczorem wita mnie Mysql database error i jakis numer albo could not conected to database a instalki.pl działaja.

Ile razy w tygodniu, miesiacu? W marcu tylko 1 raz zauwazylem problem z polaczeniem z baza. W tym miesiacu jeszcze mnie ten zaszczyt nie spotkal.

Aktualnie pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc, ale spokojnie...

Jak zauwazysz jakis problem, to napisz na pw, wtedy bede wiedzial; kiedy co i jak. Takie uogolnianie nic nie wnosi.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez Mac » 09 Kwi 2006, 19:56

PostUA:

Dobra. Bede wysyłał. Gdzies tydzień temu było to nagminne teraz sie uspokoiło na szczęście.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Arexe » 09 Kwi 2006, 20:43

PostUA:

ja nie tylko na tym forum widze linki do bitefight. to jest poprostu wszedzie!!
Awatar użytkownika
Arexe
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 3

Powróć do Opinie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]