TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

BitteFight - multikonto :(

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

BitteFight - multikonto :(

Postprzez Yoo! » 06 Sty 2007, 11:46

PostUA:

Witam, mam mały problem, miałem konto na BF i sobie tak grałem, ale ostatnio zachciało mi się założenia drugiego konta i założenia klanu. No to sobie założyłem, niewiem jakim cudem, ale konto załozyło mi się na tym samym serwerze. No i sobie dzisiaj wchodze i patrze, a tu ban do...............06.01.2008r, za rok to juz zapomneo tej grze, chciałem sie dowiedzieć, może ktoś z was przypadkiem będzie wiedział (osoby które w to grały) co moge zrobić żeby mi pryzwrócili konto z powrotem, niewiem może napisać jakieś odwołanie-tylko gdzie :) z góry wielkie dzięki, pozdro :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez wonski » 06 Sty 2007, 14:24

PostUA:

Kiedyś w to grałem, ale tylko przz chwile, może usuń te nowe konto, może wtedy odblokuja to stare, ewentualnie możesz napisać do admina o odblokowanie konta, lub zapytanie się dlaczego dostałeś ban.
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez skylinegtr » 06 Sty 2007, 15:18

PostUA:

Yoo nic nie zrobisz , nawet nie próbuj. Jedyne co Ci pozostaje to zalozenie nowego konta. Sam próowałem z rozmawiac z adminami , jesli załadasz drugie konto na tym samym servie to musisz to zgłosic na forum BiteFight ( jak bedą pytac powód to piszesz ze masz braciszka który tez chce grac w bf )
Pozatym jak jestes zbanowany to juz sie nie zalogujesz na konto. A moderatorzy czy admini nie mają prawa go usunąc wiec musisz wymyslec inną nazwe... Takie życie...
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]