przez LucaS » 26 Mar 2007, 20:25
UA:
niestety żadne chdski itp nie działały. Probowałem wielu rzeczy i nic.
Rozsądnie posługiwać hmm, wiesz, nie uważam, żeby to była moja wina ponieważ wszystko robiłem OK. Wcześniej na starym dysku działało bez zarzutów. A tu ni stąd ni z owąd jakiś błąd.
Partition Magic widział u siebie te partycje, ktore byly polaczone. Najpierw bez litery, a gdy nadałem litere to i system juz widzial. Mogłem normalnie na nią wejsc, ale folder, w ktorym bylo wszystko z partycji ktora połączałem, pokazywał bład, że nie można uzyskać dostępu. W PM gdy brałem Przeglądaj Pliki to normalnie mogłem po nim chodzić ale nie widział wielu plikow. A i wyświetlał normalnie, że jest zajęte 20GB z groszem, czyli, że muza tam jest, ale nie ma jak sie dostać. Wziąłem formata tej partycji (szybkie formatowanie) i spróbuje odzyskać EasyRecoverem. Czytałem, że wielu ludziom 100% odzyskiwało. Mam nadzieje, że mi chociaż większość uda się odzyskać. Napisze później jak mi poszło. Pozdro
PS: Ostatnio (2 dni temu) wgrałem windowsa z integrowanymi wsyzstkimi aktualizacjami do lutego 2007. Zauważyłem, że system jest bardzo niestabilny, tj. zawiesza się często, muli etc. Może to przez to? Jak już będzie po wszystkim to installne poprzedniego co mialem, SP2, bez zadnych aktualizacji dalszych.
Było, minęło...