TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Błąd przy instalowaniu xp z pendrive

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Błąd przy instalowaniu xp z pendrive

Postprzez przemcik » 16 Lut 2013, 05:32

PostUA: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.0; Trident/5.0)

Cześć z tej strony Przemek.
Mam taki problem, może zacznę od początku..Miałem windows xp, zmieniłem na windows 7(w którym wyskakują mi blue screeny po kilku minutach) w xp tak nie miałem więc chciałem wrócić do niego. Zgrałem windows xp na pena..(tak, zaktualizowałem sterowniki programem,sformatowałem pena i wrzuciłem programem wintoflash na pena) zmieniłem w biosie na bootowanie z USB. Przy uruchamianiu wyskakują mi dwie opcje

2. GUI Mode Setup Windows XP , Continue Setup + Start XP
(gdy wybieram tą opcję to wyskakuje mi błąd o treści:
Nie można uruchomić systemu Windows, ponieważ następnujący plik nie został znaleziony lub jest uszkodzony : Katalog główny Windows>\system32\ntoskrnl.exe.Zainstaluj ponownie kopię tego pliku)

Druga opcja to Windows <domyślne> (jak wybiorę tą opcję to restartuje się komputer i znów powraca do tych opcji.

Dziękuję z góry za próbę pomocy.
przemcik
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Lut 2013, 05:31

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]