TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

błąd RUNDLL

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

błąd RUNDLL

Postprzez nona » 20 Kwi 2006, 16:18

PostUA:

witam.czy ktoś może mi napisać co oznacza komunikat RUNDLL-podczas próby uruchomienia C:Windows/system32/wwn87em.dll"Dll Get Version"wystąpił błąd wyjątku.?
skanowałam komputer mks vir on-line,mam awasta i kerio a także spy bothai xoft spy zaden nie wykrył wirusów.wszystko dziala ale po włączeniu internetu (neostrada) ten komunikat się pojawia.
i jeszcze jedno-mam zablokowane wyskakujące okienka i wyłączonego posłańca a i tak mi wyskakują okienka tylko puste -sama nazwa na pasku i wielkie puste okno.korzystam z opery.proszę o pomoc i z góry dziękuję :wink:
Awatar użytkownika
nona
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 16:04
Miejscowość: Piaseczno

Postprzez tomasso81 » 20 Kwi 2006, 20:56

PostUA:

Witam :)

No cóż tego typu problemy to raczej trudna sprawa. Kiedyś miałem podobny problem tylko że z innym wyjatkiem. Niestety windy już takie są że lubią odstępować od reguł ... :D Hehe. Prawdopodobnie któryś z programów gryzie się z innym, możliwe że chcą pracować na tych samych prezrwaniach lub coś takiego. Proponuję ci powoli w trybie awryjnym odinstalować jakiś program i obserwować co się będzie działo. W końcu przecież ten wyjątek ustąpi. Na tym się kończy moja rada. Powodzenia

Pozdrawiam :D :grin: :) :smile: 8) :lol: :wink:
Respect
Awatar użytkownika
tomasso81
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Mar 2006, 14:26
Miejscowość: Kraków

Postprzez keps » 20 Kwi 2006, 22:05

PostUA:

masz zainstalowane więcej niz 1 antyvir na kompie ? jeśli tak to jeden wywal po zaden niebeedzie działał poprawnie
Rozdaje zaproszenia do gmaila mam ponad 100 zaproszeń...
NAJPIERW SZUKAJ W GOOGLE POTEM ZADAWAJ PYTANIA!!!!
<<<< www.google.pl >>>>
Awatar użytkownika
keps
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 01:02
Miejscowość: z neta

Postprzez nona » 21 Kwi 2006, 13:45

PostUA:

dzieki.pomogło .RUNDLL zniknął.ale zeby nie było tak kolorowo to nie mogę skanować mks vir on line.opera kieruje mnie do IE,a w IE po kliknięciu na skanuj on line pojawia się puste okno.wyłączyłam blokadę okien i kerio i nic to nie dało.przeinstalowalam silnik i biblioteki i też nic.co za cholera?
Awatar użytkownika
nona
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez tomasso81 » 22 Kwi 2006, 10:26

PostUA:

No to żeczywiście nie jest kolorowo. Spróbuj innym skanerem online podziałać, może odpali. Można też bezpośrenio spróbować zrobić skana przez IE bez przekierowań. Czasami pomaga ale to są indywidualne przypadki więc nić nie obiecuje. Powodzenia

Pozdrawiam :D :grin: :) :smile: 8) :lol: :wink:
Respect
Awatar użytkownika
tomasso81
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Mar 2006, 14:26
Miejscowość: Kraków

Postprzez nona » 22 Kwi 2006, 18:44

PostUA:

dzięki tomasso ZA POMOC.Przeskanowałam w awarjnym i po ponownym uruchomieniu problem się naprawił.pozdrawiam. :razz:
Awatar użytkownika
nona
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]