Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
16 Lip 2006, 14:23
poszukuje programu ktory potrafi sciagnac pliki video (rozne typy) ze stron na ktorych mozna jedynie zobaczyc film przez buferowanie a nie przez sciagniecie na dysk...takie strony to np. maxior..prosciej mowiac potrzebuje programu ktory sciagnie pliki (obojetnia w jaki sposób) na dysk ze stron na ktorych mozna jedynie przez bufering oglanac a ja ten film chce sciagnac!! (probowalem gogle video plaery nic z tego)
pozdro
16 Lip 2006, 14:27
ja wiem jak sciagac teledyski z interii...
znaczy moj kolega napisał to na jednym forum
moge dac link jak chcesz
16 Lip 2006, 17:47
prosze a jakis inny sposób ..to dziala ale w drastycznej wienkszosci przypadkow na maxioze np niemoze znalesc formatu probowalem cos 25 formatow i nic i nie ma linku...blagam o pomoc
pozdro
16 Lip 2006, 17:50
a wklej link z ktorego chcesz sciagnac film !!
moze wtedy ktos ci poradzi
pozdrawiam
16 Lip 2006, 18:00
chodźby ten to przykald .....w ktorym chcialem wykorzystac tamten(dobry) sposob
http://www.maxior.pl/?p=index&id=25186&20
16 Lip 2006, 19:40
banan a co tam takiego jest bo na rozpoczecie trzeba sie logowac co wcale mi sie nie podoba!!
jak mozesz to napisz cos wiecej pozdrawiam
16 Lip 2006, 20:02
nawet nie wiedziałem że trzeba

sorki
to wam wkleje to co tam jest
Virus napisał(a):Potrzebne programy:
- Firefox
- FlashGet
*Instrukcja:
1. Wchodzimy na stronę
Kod:
www.teledyski.interia.pl i wybieramy interesujący nas teledysk (przez opcje szukaj albo ze strony głównej) prez kliknięcie na obrazek, tytuł lub autora.
Stronę uruchamiamy przez FireFox'a!
2. Powinno wyskoczyć nam okienko z informacją o teledysku i wyświetlającym się filmem.
3. Teraz klikamy na wybranym miejscu na tym okienku prawym klawiszem i wybieramy opcję Zapisz stronę jako...
Stronę zapisujemy w dowolnym miejscu...
UWAGA! Ważne jest by zapisać stronę jako kompletną
4. Wchodzimy do folderu który utworzył się nam podczas zapisu strony i uruchamiamy plik playlist2.htm przez notatnik.
5. W uruchomionym pliku odszukujemy fragment Kod:
mms:/stream.interia.......
UWAGA! Ten fragment na pewno tam jest Jeżeli myślisz ze plik ma tylko jedną linijkę tekstu to przewiń go po prostu
i cały link wklejamy do FlashGeta i zaczynamy ściągać plik
ja nie wiem czy to działa, ale jemu podobno tak
virus=autor, kolega
17 Lip 2006, 08:50
ostatni raz probuje sa jakies jeszcze sposoby na te filmiki np.maxiora...jak nie to nie zrozumie i bardzo dzienkuje za dotychczasowa pomoc!! To sa....?? (prosze chod ź sprobowac)
pozdro
17 Lip 2006, 11:50
http://www.youtube.com/p.swf?video_id=H ... 2J4jnU5h8i
Nie chcem instalować żadnego programu do zapisywania swf bo narazie będę robił porządek na dysku ale jak ktoś ma albo jak masz czas to ściągnij program taki i spróbuj tym zapisać.
18 Lip 2006, 12:25
chyba Cie rozumiem ale prosil bym zeby to bylo powiedziane jasiej i do rzeczy...
pozdro
18 Lip 2006, 17:29
lost napisał(a):chyba Cie rozumiem ale prosil bym zeby to bylo powiedziane jasiej i do rzeczy...
pozdro
Sróbuj zainstalować jakąś wtyczke do przeglądarki np. "flash save" i zapisać jako np swf.
19 Lip 2006, 14:39
a jak dokladnie mam uzyc tego programu zeby sciagnac filmiki z maxiora a to ma byc flash save czy save flash? ?
pozdro