TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

BŁAGAM ZAJRZYJ TU BŁAGAM TERAZ !!!

Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.

BŁAGAM ZAJRZYJ TU BŁAGAM TERAZ !!!

Postprzez Kamelo » 28 Lut 2006, 20:00

PostUA:


prosze pomużcie mi jak się nagrywa z Nero StartSmart muzyke ? ja nie używałem przegrywarek nigdy a teraz mam nero i chce z mojego dysku nagrać tokio hotel dla koleżanek i inne muzyki mile widziane fotki pokażcie jak to się robi bardzo prosze prosze o niezwykle szybkom odpowiedź z góry dzienki ! :oops:
nic ciekawegoooo....
Awatar użytkownika
Kamelo
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 46
Dołączenie: 11 Lut 2006, 20:45
Miejscowość: Mielec

Postprzez kukaszr » 28 Lut 2006, 20:53

PostUA:


mi sie wydaje ze nero jest magicznie proste :twisted:

1. Klikasz ikonke Nero StartSmart

2.a Jeżeli chcesz nagrać płyte audio robisz: Utwórz audio CD
2.b Jezeli chcesz nagrać płyte mp3 robisz: Utwórz CD z mp3 albo Dysk z danymi

3. Następnie przenosi Cie w magiczny świat Nero Express... A tam masz po prawej stronie przycisk "+ ADD" albo "+dodaj" i dodajesz to co chcesz nagrać.

4. 700Mb mp3 to dużo utworów a 700mb audio to z 20 -ale nie wszystekie radia czy też wieże odtwarzaja mp3 raczej tylko stasze drogie i teraz to chyba standart

5. Jak jusz dodasz to co chciałeś dodać czyli to tokio hotel :x robisz "-> Next" albo "-> dalej"

6. Następnie możesz sobie napisac etykiete... ustawiasz prędkość nagrywania i klikasz: "Burn" czy też "Nagraj"

7. Jest to wszystko logiczne jedynie moja mama się w tym gubi... lol2
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2050
Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Kamelo » 28 Lut 2006, 22:15

PostUA:


dzienki za pomoc tylko już wcześniej opanowałem to zanim to napisałeś :razz: ale możesz napisać jak się wyczyszcza płytke żeby była pusta :twisted:
nic ciekawegoooo....
Awatar użytkownika
Kamelo
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 46
Dołączenie: 11 Lut 2006, 20:45
Miejscowość: Mielec

Postprzez Yoo! » 28 Lut 2006, 22:23

PostUA:


Kamelo napisał(a):dzienki za pomoc tylko już wcześniej opanowałem to zanim to napisałeś :razz: ale możesz napisać jak się wyczyszcza płytke żeby była pusta :twisted:


no to sobie już mogłeś darować, kolega tak się namęczył, żeby Ci opisać sposób działania a Ty co :) a co do mazania płytki, to poszukaj opcji ERASE CD, pozdro :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1097
Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Hpest » 28 Lut 2006, 23:52

PostUA:


I zmień ten kretyński tytuł tematu na inny. :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1568
Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Kamelo » 01 Mar 2006, 17:26

PostUA:


Kamelo napisał(a):dzienki za pomoc tylko już wcześniej opanowałem to zanim to napisałeś :razz: ale możesz napisać jak się wyczyszcza płytke żeby była pusta :twisted:
chyba tu jest napisane dzienk's a to się nie liczy ? czeba do niego przyjechać i dać mu buzi i uściskać :?
nic ciekawegoooo....
Awatar użytkownika
Kamelo
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 46
Dołączenie: 11 Lut 2006, 20:45
Miejscowość: Mielec


Powróć do Nagrywanie CD/DVD

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]