Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.
Wyślij odpowiedź

BŁAGAM ZAJRZYJ TU BŁAGAM TERAZ !!!

28 Lut 2006, 20:00

prosze pomużcie mi jak się nagrywa z Nero StartSmart muzyke ? ja nie używałem przegrywarek nigdy a teraz mam nero i chce z mojego dysku nagrać tokio hotel dla koleżanek i inne muzyki mile widziane fotki pokażcie jak to się robi bardzo prosze prosze o niezwykle szybkom odpowiedź z góry dzienki ! :oops:

28 Lut 2006, 20:53

mi sie wydaje ze nero jest magicznie proste :twisted:

1. Klikasz ikonke Nero StartSmart

2.a Jeżeli chcesz nagrać płyte audio robisz: Utwórz audio CD
2.b Jezeli chcesz nagrać płyte mp3 robisz: Utwórz CD z mp3 albo Dysk z danymi

3. Następnie przenosi Cie w magiczny świat Nero Express... A tam masz po prawej stronie przycisk "+ ADD" albo "+dodaj" i dodajesz to co chcesz nagrać.

4. 700Mb mp3 to dużo utworów a 700mb audio to z 20 -ale nie wszystekie radia czy też wieże odtwarzaja mp3 raczej tylko stasze drogie i teraz to chyba standart

5. Jak jusz dodasz to co chciałeś dodać czyli to tokio hotel :x robisz "-> Next" albo "-> dalej"

6. Następnie możesz sobie napisac etykiete... ustawiasz prędkość nagrywania i klikasz: "Burn" czy też "Nagraj"

7. Jest to wszystko logiczne jedynie moja mama się w tym gubi... lol2

28 Lut 2006, 22:15

dzienki za pomoc tylko już wcześniej opanowałem to zanim to napisałeś :razz: ale możesz napisać jak się wyczyszcza płytke żeby była pusta :twisted:

28 Lut 2006, 22:23

Kamelo napisał(a):dzienki za pomoc tylko już wcześniej opanowałem to zanim to napisałeś :razz: ale możesz napisać jak się wyczyszcza płytke żeby była pusta :twisted:

no to sobie już mogłeś darować, kolega tak się namęczył, żeby Ci opisać sposób działania a Ty co :) a co do mazania płytki, to poszukaj opcji ERASE CD, pozdro :)

28 Lut 2006, 23:52

I zmień ten kretyński tytuł tematu na inny. :)

01 Mar 2006, 17:26

Kamelo napisał(a):dzienki za pomoc tylko już wcześniej opanowałem to zanim to napisałeś :razz: ale możesz napisać jak się wyczyszcza płytke żeby była pusta :twisted:
chyba tu jest napisane dzienk's a to się nie liczy ? czeba do niego przyjechać i dać mu buzi i uściskać :?
Wyślij odpowiedź