TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Błędne dane w BitComet.

Tematyka dotycząca bezpośredniej wymiany plików, czyli p2p

Błędne dane w BitComet.

Postprzez dublok » 27 Sty 2006, 15:39

PostUA:

Witam.

Zacząłem ściagać film o pojemności 1,63 GB. Ściągnełem 15 MB filmu i w tym jest aż 4 MB błędnych danych. Co te błędne dane mogą oznaczać i czy warto ściągać dalej? Pozdro.

Ps (zmieniłem posta żeby nie tworzyć nowego).
Ostatnio edytowany przez dublok 28 Sty 2006, 10:54, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
dublok
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Paź 2005, 16:59
Miejscowość: Z brzucha mamy:P

Postprzez proktor » 27 Sty 2006, 17:18

PostUA:

Nie wpadłeś na to, że może co jakiś czas ktoś kto to seeduje włącza swojego klienta torrentu a w tym czasie tobie sciagnie ci sie te 20kb tak z 10 razy i wychodzi :)

Dowiedz się kto to seeduje i popros aby włączył na 20min.

Zazwyczaj są skłonni do pomocy :]
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez dublok » 27 Sty 2006, 18:19

PostUA:

Wiesz gdybym wiedział jak to zrobić to bym to dawno zrobił. Jak napisałem wcześniej jestem laikiem i nie za bardzo kumam:)
Jakby ktoś mógł i mi to jaśniej objaśnił to byłbym mu wdzięczny bo te 4,50 MB ściągam już cały dzień i ściągnąć nie mogę :cry: a mnie to już wnerwia :evil:
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
dublok
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Paź 2005, 16:59
Miejscowość: Z brzucha mamy:P

Powróć do P2P - Wymiana plików

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]