Mam ogromny problem z aktualizacja Visty Home Premium ( oryginal ). Zainstalowalem w Windows Update wszystkie mozliwe aktualizajce dla mojego systemu oprocz SP1. Wyszukalo mi SP1 przez Update'a wiec klikam zainstaluj aktualizacje i leci. Wszystko ladnie zacnie leci do przodu... do czasu. Gdy po zrestartowaniu kompa przez latke wyswietla mi sie zielony ekran a na nim informacja ze instaluje on latke 3 z 3 i ze tam juz jej jest 100% i tak na tych 100 procentach sie zatrzymuje, z 5 minut. I nagle informacja ze nie zostalo to zainstalowane pomyslnie i wycofywanie zmian. Gdy wycofa zmiany wychodzi do pulpitu i albo pokazuje mi sie blad w okienku "0x800F0826, badz jesli zadne okno sie nie pojawi, wlaczam Update'a i klikam na zainstalowane aktualizacje tam jest napisane Ze instalacja SP1 zakonczyl sie niepowodzeniem, dwa razy klikam na ten monit wlacza sie okno i pokazuje mi kod bledu " 643 " LUB " 80004005 " LUB " 80242014 ". Prosze niech ktos napisze co jest nie tak. Przeszukalem cala strone windowsa i NIC. zaden tekst nie podaje rozwiazania tego bledu. Prosze jesli ktos spotkal sie z jednym z tych bledow, niech o nim napisze co zrobil i jak zainstalowal SP1 dla visty. Z gory dzieki