TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Błędy WINDOWS XP

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Błędy WINDOWS XP

Postprzez VeDo » 21 Lut 2011, 17:14

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13 ( .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0E)

Mam widnowsa xp, wczoraj podczas instalacji photoshopa wyłączył mi się komputer. No i oczywiście musiałem to co się zainstalowało usunąć i instalować jeszcze raz, teraz się udało. Przy ponownym włączeniu kompa miałem to sprawdzanie dysków z 3 etapami, robiło mi się to bardzo długo i teraz ciągle mi się robi.. No i teraz nie działa mi jdownloader wyskakuje błąd
Image
oraz przy włączaniu photoshopa wyskakuje błąd
Image
mozilla firefox też nie działała poprawnie, nie mogłem dodać do zakładki, nie pokazywały się zakładki te na stronie głównej oraz nie było list ostatnich pobieranych plików oraz pluginów, przeinstalowałem i działa.

Jdownloadera też przeinstalowywałem ale dalej to samo.

No to trochę tego jest, być może takich błędów może być wiecej, kto pomoże?
VeDo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sty 2011, 20:19

Re: Błędy WINDOWS

Postprzez mateo8898 » 21 Lut 2011, 17:24

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13

Co do JDownloader`a, przeinstaluj Javę.

Jeśli chodzi o Photoshopa to pobierz ten plik -> http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?twain_32 wypakuj i podmień w folderze C:\Windows

Autor postu otrzymał pochwałę
Awatar użytkownika
mateo8898
Moderator
Moderator

Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 966

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]