TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

bluescreen przy hibernacji zły sterownik intela

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

bluescreen przy hibernacji zły sterownik intela

Postprzez Bebok » 11 Lip 2013, 02:23

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 6.1; WOW64) Presto/2.12.388 Version/12.15

Dałem do sklepu składać zestaw komputerowy, mam teraz win 7. Wszystko działa. Okazało się, że gość z serwisu nie wgrał 3 sterowników intelowskich (nie od płyty głównej). Jeden ze sterowników był od pci. Dwa udało mi się wgrać automatycznie przez neta. Przy trzecim kolega wgrał mi uniwersalny sterownik do chipsetu pod model płyty. W zasadzie ciężko powiedzieć, bo wyświeltał się jako nieznany, wgraliśmy to http://www.intel.com/p/en_US/support/hi ... r-prod/inf
Nie ma komunikatu o błędach, ale kiedy włączyłem hibernację to po "wybudzaniu" wywaliło mi bluescreen i restart. Chyba wgrany jest zły sterownik. Co o tym sądzicie?
Cogito ergo sum! ;)
Bebok
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Sty 2007, 00:27

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]