TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Bluetooth

Tematy związane z telefonią komórkową.

Bluetooth

Postprzez Lancia » 26 Sty 2007, 00:20

PostUA:

Witam, mam taki problem z bluetoothem, niedawno 3 miesiące temu kupiłem bluetootha i była do tego płyta bluesoleil 1.6 i to zainstalowałem i wszystko ok było, jak zanim 2 tyg. był format to znowu też zainstalowałem i też było ok a pózniej jakoś mój brachol coś pokombinował i wszystko się popsuło, wogóle nie da się zainstalować bluesoleil, jedynie cały czas powtarza takie okienko "Do you want to completely remove the selected application and all components ?" Więc klikłem "OK" i przebiega chyba odinstalowanie i znowu pisze o resetowaniu komputera to więc daje Finish, i po zresetowaniu chce zainstalować Bluesoleil i znowu tak samo powtarza. :sad:

EDIT:
Może macie jakieś inne programy do łączenia z telefonem i takie tam... :?
Lancia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Gru 2005, 11:55
Miejscowość: Chybie City :)

Postprzez jonny » 26 Sty 2007, 08:48

PostUA:

Dokładnie przeczyść rejestr .
https://www.instalki.pl/download/programy/windows/narzedzia/narzedzia-systemowe/jv16-powertools/

Wykasuj wszystki pozostałości aplikacji.
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]