Może było to już na forum ale nie mogłem znaleźć
Zawsze dręczyło mnie jedno pytanie. Jak mogę przeglądać za pomocą bluetooth pliki na innym telefonie i je sobie wysyłać?
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
mateusz x man napisał(a):Nie rozumiemy sie. Ja nie chce przeglądać plików na innym telefonie przy użyciu tych programów tylko ,,z poziomu telefonu'' i wydaje mi sie ze tak mozna. PS. Do czego to pogoda zmusza człowieka. Tego posta pisze z komórki bo prądu nie mam.
UA:
Nie rozumiemy sie. Ja nie chce przeglądać plików na innym telefonie przy użyciu tych programów tylko ,,z poziomu telefonu'' i wydaje mi sie ze tak mozna
UA:
UA:
Kumpel pewnie miał nokię z symbianem. Ja też robiłem takie wałkina własnie ostatnio kumpel mi zabajarował że mi coś wyśłe wpisałem jakies hasło pozmieniał mi w telefonie język na czeski lol to sie da zrobic mój kolega ma nokie
UA:
JEDREK napisał(a):Kumpel pewnie miał nokię z symbianem. Ja też robiłem takie wałkina własnie ostatnio kumpel mi zabajarował że mi coś wyśłe wpisałem jakies hasło pozmieniał mi w telefonie język na czeski lol to sie da zrobic mój kolega ma nokie
UA:
UA:
Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]