Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Brak dostępu do dysku!!!

12 Sie 2007, 09:35

Witam wszystkich!!!

Potrzebuje program do stworzenia partycji FAT lub FAT32 na dysku wymiennym do którego nie ma dostępu. Czy istnieje taki program??? Jeśli tak to prosze podać link lub nazwe :grin:

Z góry WIELKIE DZIĘKI!!! :D

12 Sie 2007, 11:00

Spróbuj którymś z tych programów:
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... a_dyskowe/

12 Sie 2007, 19:22

Opisz dokładniej swój problem,bo tak to trochę trudno się domyśleć w czym problem.Różnie można interpretować nie mam dostępu do dysku.

Brak dostępu do dysku!!!

13 Sie 2007, 08:13

Mam mp3 na którym nie ma żadnej partycji a z żadnego programu nie ma do niego dostępu. Więc nie moge ani uruchomić mp3 ani nie moge dać jakiś piosenek do niego. Dodam jeszcze że w instrukcji pisze że można ją formatować...Już jaśniej??? :grin:

13 Sie 2007, 14:45

A ta mp3 nie ma jakiegoś zabezpieczenia przed skasowaniem danych??
podaj dokładny model formatować możesz w ten sposób:
podłączasz do kompa wykrywa ci jako dysk wymienny
wchodzisz w mój komputer klikasz na dysk wymienny(oznaczony odpowiednią literą) prawym przyciskiem myszy i wybierasz opcję formatuj :wink:

Re: Brak dostępu do dysku!!!

13 Sie 2007, 15:09

Bartek692 napisał(a):Mam mp3 na którym nie ma żadnej partycji a z żadnego programu nie ma do niego dostępu. Więc nie moge ani uruchomić mp3 ani nie moge dać jakiś piosenek do niego. Dodam jeszcze że w instrukcji pisze że można ją formatować...Już jaśniej??? :grin:

Przy mojej starej MP3 było tak, że jak miałem wlaczoną blokade klawiszy to nie chcialo zapisywać. A potem nie bylo woogole bata, bo jak chcialem wrzucic bezposrednio, to pisalo ze ochrona przed zapisem. Musialem dopiero folder zrobic i tam ladowac.

13 Sie 2007, 18:38

W mojej mp3 jest funkcja ochrony przed zapisem ale ta funkcja jest wyłączona. Model mp3 to MP 3512-4 firmy Watson. JEDREK formatowałem ją tak ale wtedy wyświetla się komunikat "włóż dysk".

26 Sie 2007, 07:39

Wejdź w start/wszystkie_programy/akcesoria/wiersz_polecenia i napisz "fdisc" może nim ci się uda ją zformatować 8)

26 Sie 2007, 08:27

zobacz daty postów i fdisk jak dobrze pamiętam to do robienia partycji (i to nie fdisc tylko fdisk)

26 Sie 2007, 19:08

Sorry, mój błąd :oops:

26 Sie 2007, 19:46

Niestety ale chyba mp3'a jest wadliwa albo jej żywot dobiegł końca.Jak jest na gwarancji to reklamuj.
Neron napisał(a):Wejdź w start/wszystkie_programy/akcesoria/wiersz_polecenia i napisz "fdisc" może nim ci się uda ją zformatować

Jak ma ją sformatować jak nie ma dostępu do dysku :shock:

27 Sie 2007, 08:10

buzu każdy może sie pomylić ;)
Wyślij odpowiedź