TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

BRAK DZWIĘKU NA WWW

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

BRAK DZWIĘKU NA WWW

Postprzez acoanic_radka » 20 Sty 2008, 15:48

PostUA:

Napisze od początku. Kuzyn ma kompa i ma problem z dźwiękiem na internecie. (youtube, wrzuta itp.) Mp3 mu chodzą normalnie. Przeinstalowałem mu karte dźwiękową ale nic nie pomogło. Co można zmienić żeby był dźwięk na www ? Dodam że przeglądarke jaką posiada to mozilla. Może to w niej jest coś przestawione. Proszę o pomoc.
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

Postprzez mateusz x man » 20 Sty 2008, 15:51

PostUA:

Odinstaluj Mozille, wyczyść rejestr, zainstaluj ponownie i pobierz wtyczki.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez acoanic_radka » 21 Sty 2008, 23:08

PostUA:

Zrobiłem tak jak pisałeś i dalej nic. Do tego zainstalował kuzyn dla sprawdzenia OPERE i na niej również nie ma głosu. Jakieś inne pomysły ?
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

Postprzez kamilekc-95 » 31 Sty 2008, 18:10

PostUA:

Chcę ci pomóc , może jest tak .
1. Wejdź na pasku zadań po prawej stonie blisko zegara Image
2.Poszukaj "Wejście Liniowe" i chyba tam jest tak (jak nie to sie pomyliłem) Image
3.Zwiększ do góry . Póść muzyke na necie .

Życze miłego słuchania na stronie http://www.alemp3.pl
Awatar użytkownika
kamilekc-95
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Gru 2007, 20:44
Miejscowość: Niebo

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]