Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Re: Brak dzwieku

31 Sty 2012, 22:58

Co to znaczy, że niemożna zainstalować sterownika :?:

31 Sty 2012, 23:04

No ściągnęłam zapisałam na pulpit żeby nie szukać długo ale zainstalować się nie chce, niema takiej opcji, uwierz mi i się nie wściekaj ale ja naprawdę jestem zielona w to wszystko tamto co ściągałam to wszystko szlo samo a to nie wiem....ehhh

//Posty połączone

Gdybyś był tak łaskaw i zastukal na skype do mnie będę naprawdę bardzo wdzięczna
Ostatnio edytowany przez mateo8898, 03 Lut 2012, 23:57, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Łączenie postów

31 Sty 2012, 23:07

Skorzystaj z Menadżer urządzeń. Kliknij PPM na Kontroler multimediów audio -> Aktualizuj sterownik -> Zainstaluj z listy lub określonej lokalizacji -> zaznacz tylko Uwzględnij lokalizację w wyszukiwaniu -> wskaż folder ze sterownikiem.

31 Sty 2012, 23:20

buuuu dalej nic odpowiada mi ze nie ma zadnych nosnikow czy jakos tak

31 Sty 2012, 23:22

Sprawdź prywatne wiadomości.

31 Sty 2012, 23:28

Nic nie doszło

Re: Brak dzwieku po czyszczeniu kompa

01 Lut 2012, 17:15

Odczytaj model płyty głównej, tak jak wcześniej prosiłem.

01 Lut 2012, 18:51

EP-8RDA3+

01 Lut 2012, 19:03

Spróbuj zainstalować te -> http://www.instalki.pl/sterowniki/downl ... river.html (z rozwijanej listy wybierz Windows XP)

01 Lut 2012, 20:37

mati i nic tak mi przykro....chcialam Wam bardzo podziekowac Tobie i Palacio ale pozostane biedna bez dzwiekow pozdrawiam cieplo zrozpaczona M

02 Lut 2012, 20:05

i nic tak mi przykro

Ale co to znaczy??? Opisz jaki tym razem jest problem z zainstalowaniem. I nie poddawaj się tak łatwo.

02 Lut 2012, 20:12

no zadne sterowniki niepomagaja, zawsze jakies bledy wychodza, ja juz niemam sil

02 Lut 2012, 20:13

Ale konkretnie jakie??? Podaj dokładną treść tego błędu.

02 Lut 2012, 20:14

jak mam Ci podac skoro to nie ja wgrywalam te rozne dziadostwa...zapytaj Pal...on Ci wszystko wytlumaczy bo ja niepotrafie

02 Lut 2012, 20:18

No on mi raczej tego nie powie, bo przed Twoim komputerem nie siedzi. Przecież Ty instalujesz sterowniki. Potrzebujemy konkretów, dokładnie co i jak, bo niestety czarodziejskiej kuli nie posiadamy... Po prostu, kiedy instalujesz sterownik i pojawi się błąd, podaj tutaj jego treść i tyle.
Wyślij odpowiedź