TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Dzisiaj odkryłem, że przy starcie systemu na kilka sekund pojawia się w prawym dolnym roku ikonka z głośnikiem.
zdążyłem w nią kliknąć zanim zniknęła i pojawił się taki komunikat
próbowałem jeszcze tego
ale też nie przywróciło dźwięku, co więcej pojawia się komunikat, że urządzenie działa poprawnie
na ikonce w pasku startu klinki na Mój komputer prawym przyciskiem ok myszy i daj na właściwości potem > Sprzęt > menadżer urządzeń i poszukaj czy masz "kontrolery dźwięku wideo i gier" i rozwiń listę i napisz co tam masz o ile to masz ;]
Wejdź jeszcze w panel sterowania, kliknij na dźwięki, mowa i urządzenia audio>Dźwięki i urządzenia audio i zobacz czy masz w tym okienku co się pojawi możliwość zmiany czegokolwiek np. zwiększenia głośności urządzenia