TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Brak głosu (jaki plik)

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Brak głosu (jaki plik)

Postprzez katarina » 13 Sie 2006, 00:31

PostUA:

Witam
Ostanio mój koputer zgłosił brak miejsca na dysku C, więc zaczełam kasować niepotrzebe pliki , lecz niestety wykasowałam również plik który odpowiada za przesył głosu (nadmieniam że jestem kiepska w hasłach komputerowych i od niedawna mam komputer).Niemam na wejście muzyczki , nie mogę rozmawiać przez skeyp (przywracanie systemu nic nie dało) i jakoś tak dziwnie się zawiesza (mam antywirusa kasperskiego).
Dzięki za info :655:
Awatar użytkownika
katarina
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Sie 2006, 23:17

Postprzez Crock » 13 Sie 2006, 01:16

PostUA:

Być może wykasowałaś sterowniki do karty dźwiękowej. Musisz poszukać nowych. Albo podaj nazwę karty, mogę popróbować coś znaleść :] .

Pozdrawiam.
Glory, glory Man United

'Dążenie do bycia kimś innym, to niszczenie osoby, którą się jest' -Kurt Coban.

Pomogłem Ci? Daj mi pochwałę, kliknij w + ;) !
Crock
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Sie 2006, 13:00
Miejscowość: Miasto zwane Inowrocław.

Postprzez katarina » 13 Sie 2006, 13:09

PostUA:

Dzięki napewno wykasowałam ale niestety okazuje się że mam Trojana sciągałam Nero demo ostatnio i myślę że to jest główna przyczyna.Kaspersky nie powstrzymał miałam 4 wirusy jednego wyrzucił ale trzy są ,zaatakował pliki .exe nie znam się zbytnio ,ale w poniedziałek przyjdzie informatyk to przeinstaluje i odrazu naprawi moje błędy.Pozdrawiam :516:
Awatar użytkownika
katarina
Postujący
Postujący

karta dzwiekowa

Postprzez katarina » 13 Sie 2006, 16:59

PostUA:

witam !

Tak szperałam trochę i kartą dzwiekowa jest ta najbardziej popularna REALTEK własnie pobieram pliki AC97 (WDM A391.zip) może mi się uda ale jestem zbyt :6:56:
Awatar użytkownika
katarina
Postujący
Postujący

Postprzez kbs11 » 14 Sie 2006, 11:31

PostUA:

jak ci sie nie uda to ja moge poszukac:)
Awatar użytkownika
kbs11
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Sie 2006, 15:29

Pliki brak głosu-OK

Postprzez katarina » 15 Sie 2006, 13:01

PostUA:

Witam
Dzięki za pomoc ,juz jest wszystko O.K.(komp wyleczony)
:516:
Awatar użytkownika
katarina
Postujący
Postujący

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]