Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Brak głosu (jaki plik)

13 Sie 2006, 00:31

Witam
Ostanio mój koputer zgłosił brak miejsca na dysku C, więc zaczełam kasować niepotrzebe pliki , lecz niestety wykasowałam również plik który odpowiada za przesył głosu (nadmieniam że jestem kiepska w hasłach komputerowych i od niedawna mam komputer).Niemam na wejście muzyczki , nie mogę rozmawiać przez skeyp (przywracanie systemu nic nie dało) i jakoś tak dziwnie się zawiesza (mam antywirusa kasperskiego).
Dzięki za info :655:

13 Sie 2006, 01:16

Być może wykasowałaś sterowniki do karty dźwiękowej. Musisz poszukać nowych. Albo podaj nazwę karty, mogę popróbować coś znaleść :] .

Pozdrawiam.

13 Sie 2006, 13:09

Dzięki napewno wykasowałam ale niestety okazuje się że mam Trojana sciągałam Nero demo ostatnio i myślę że to jest główna przyczyna.Kaspersky nie powstrzymał miałam 4 wirusy jednego wyrzucił ale trzy są ,zaatakował pliki .exe nie znam się zbytnio ,ale w poniedziałek przyjdzie informatyk to przeinstaluje i odrazu naprawi moje błędy.Pozdrawiam :516:

karta dzwiekowa

13 Sie 2006, 16:59

witam !

Tak szperałam trochę i kartą dzwiekowa jest ta najbardziej popularna REALTEK własnie pobieram pliki AC97 (WDM A391.zip) może mi się uda ale jestem zbyt :6:56:

14 Sie 2006, 11:31

jak ci sie nie uda to ja moge poszukac:)

Pliki brak głosu-OK

15 Sie 2006, 13:01

Witam
Dzięki za pomoc ,juz jest wszystko O.K.(komp wyleczony)
:516:
Wyślij odpowiedź