TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

BRAK OBRAZU W ODTW. FILMOWYCH

Tematyka związana z kompresją i dekompresją obrazu oraz dźwięku.

BRAK OBRAZU W ODTW. FILMOWYCH

Postprzez biluentor » 17 Maj 2008, 18:25

PostUA:


Witam
Mam problem z moimi odtwarzaczami filmowymi bo jest dźwięk ale niema obrazu!! Proszę o pomoc. Dzieje się tak w każdym jaki mam :windows media player, Movie player, czy nawet w Realplayer. Proszę o jak najszybszą odpowiedz, bo u mnie teraz troszke duzo jest znajomych i niewiemy co zrobic a do końca dnia jeszcze daleko. LIczę na was POZDRO
Awatar użytkownika
biluentor
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 33
Dołączenie: 23 Kwi 2008, 21:57

Postprzez Bozz » 17 Maj 2008, 19:04

PostUA:


Jakie masz kodeki zainstalowane? Odinstaluj wszystko dokładnie i zainstaluj ffdshow i Real Alternative (Znajdziesz na instalkach)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez biluentor » 17 Maj 2008, 19:19

PostUA:


A jak odinstalować dokładnie i bezpiecznie wszystkie kodeki??
Awatar użytkownika
biluentor
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 33
Dołączenie: 23 Kwi 2008, 21:57

Postprzez Bozz » 17 Maj 2008, 19:29

PostUA:


Przez panel sterownia + czyszczenie rejestru i wystarczy (np. Tym)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez biluentor » 17 Maj 2008, 19:40

PostUA:


Panel sterowania czyli przez dodaj/usuń programy? A i jak się posłużyć tym jv16 PowerTools i czy jest to konieczne?? A i mam jakis CCLEANER na kompie(może się przyda:)).
Awatar użytkownika
biluentor
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 33
Dołączenie: 23 Kwi 2008, 21:57

Postprzez Bozz » 17 Maj 2008, 19:41

PostUA:


Tak, przez Dodaj/Usuń programy. Jak masz CCleaner to jv16 nie potrzebny.
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez biluentor » 17 Maj 2008, 19:45

PostUA:


No ok ,ale jak rozpoznać ,że to kodek a nie np.sterownik??
Awatar użytkownika
biluentor
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 33
Dołączenie: 23 Kwi 2008, 21:57

Postprzez Bozz » 17 Maj 2008, 19:52

PostUA:


Wiesz jakie masz zainstalowane czy nie? Jeśli nie jesteś pewnien zrób screen z Dodaj/Usuń programy obejmujący całą listę.
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez biluentor » 17 Maj 2008, 20:00

PostUA:


Zrobiłem ale jak go wrzucić do Ciebie??
Awatar użytkownika
biluentor
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 33
Dołączenie: 23 Kwi 2008, 21:57

Postprzez Bozz » 17 Maj 2008, 20:03

PostUA:


Zapisz najlepiej jako PNG/JPG i wrzuć na http://www.otofotki.pl/
Zostanie wygenerowany link, wklej go na forum.
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator
 
Posty: 2862
Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez biluentor » 17 Maj 2008, 20:22

PostUA:


nie wiem jak zmienić na JPG
Awatar użytkownika
biluentor
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 33
Dołączenie: 23 Kwi 2008, 21:57

Postprzez biluentor » 17 Maj 2008, 20:26

PostUA:


juz wiem:)

http://www.otofotki.pl/img2/module.php

Więc co mam usunąć??
Awatar użytkownika
biluentor
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 33
Dołączenie: 23 Kwi 2008, 21:57

Postprzez Mirahz » 17 Maj 2008, 20:46

PostUA:


biluentor napisał(a):http://www.otofotki.pl/img2/module.php


Musisz wkleic linka z:

Image
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator
 
Posty: 1802
Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez biluentor » 17 Maj 2008, 20:55

PostUA:


Niekumam poprostu powiedzcie co mam stąd usunąć i tyle. A co do ffdshow i Real Alternative to już ściągnołem tylko teraz czekam mco mi każecie usunąć.

Dobra usunąć K-lite Codec Pack 3.5.7 full?? , POWER DVD?? , Sub-edit player?? , video lan VLC?? , RealPlayer??
Awatar użytkownika
biluentor
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 33
Dołączenie: 23 Kwi 2008, 21:57

Postprzez biluentor » 17 Maj 2008, 21:21

PostUA:


Awatar użytkownika
biluentor
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 33
Dołączenie: 23 Kwi 2008, 21:57

Następna

Powróć do Kodeki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron