Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Brak sprzętu audio - GTA vice city

16 Lip 2008, 18:32

Siema
Włączyłem GTA vice city i gdy sie włacza gra to jest dzwięk a jak zaczynam grac to niema dzwięku :( wchodze w ustawienia i gdy klikam na dzwięk to pisze mi coś takiego jak "brak sprzętu audio " wiecie może co jest ? z góy dzięki :)

16 Lip 2008, 19:42

A jaką wersje masz gta :?: pirat czy oryginał

16 Lip 2008, 19:45

A w Windozie dźwięk działa normalnie ?

16 Lip 2008, 19:48

Ja kiedyś miałem gta w wersji pira.. i ten sam problem miałem, ale po zainstalowaniu oryginalnej wersji problem uległ.

17 Lip 2008, 01:14

Przeinstaluj grę może wywalił jakiś błąd podczas instalacji, albo coś zainstalowało się nie tak, jeżeli to nie pomoże ściągnij z innego źródła jeśli to "pirat".

:P

17 Lip 2008, 11:20

Niema takiej opcji :P pirat czy orginał :P jak grałem to normalnie miałem dzwiek wiec poprostu musialem cos wylaczyc :P wiecie może co ?:P

17 Lip 2008, 11:52

Przy instalacji pamiętam, że jest okienko z wyborem czy chcesz mieć głos oraz czy chcesz mieć ViceCity'owe radio - tam na pewno było wszystko odznaczone i nie masz dźwieku w grze.

?

17 Lip 2008, 12:06

Ale przecież mówie ze grałem w to po zainstalowaniu z tydzień i wszystko było ok :P tylko ze teraz niema dzwieku ;/ dlaczego?

17 Lip 2008, 12:40

Niema takiej opcji n pirat czy orginał

Ehhh pirat jest to wersja nie legalna i może posiadać błędy, a oryginał to taka wersja którą masz ze sklepu :P

Może to wina sterowników od dźwięku

Re: ?

17 Lip 2008, 13:06

klusia4 napisał(a):Ale przecież mówie ze grałem w to po zainstalowaniu z tydzień i wszystko było ok :P tylko ze teraz niema dzwieku ;/ dlaczego?

Skoro był i coś przypadkowo wyłączyłeś to wystarczy zainstalować na nowo i będzie OK.

19 Lip 2008, 09:44

Lub wgraj plik do "Audio" do głównego katalogu z GTA.
Wyślij odpowiedź