TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Brak tematu

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Brak tematu

Postprzez Pacior » 16 Paź 2009, 22:15

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Witam!
Ostatnio edytowany przez Pacior 23 Lis 2009, 15:50, edytowano w sumie 3 razy
Płyta Gł: GIGABYTE Aorus Elite A520
Procesor: AMD Ryzen 5 5600X 6 rdzeni 12 wątków 3700-4600 MH
Karta Graf:Gigabyte GeForce RTX 3060 EAGLE 12GB OC 2.0 LHR
Dysk:Seygate Barracuda St-1000 GB--Kingston SSD A400 480GB--Samsung SSD 980 M2 500GB
Pamięć:32 GB 4X8 dual chanel Kingston "FURY" 3200MHz
Win 10 Profesional
Zasilacz: Seasonic Focus GX-850W
Monitor: Philips 273V-27cali
[email protected]
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Re: Windows XP Profesionals SP 3 .....

Postprzez Piskorz » 17 Paź 2009, 19:29

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.2.15 Version/10.00

Pacior napisał(a):Witam!
Będzie to może trochę zaczepny temat dla zwolenników "nowych" systemów!
Otóż,,,,mam (piracki) system XP Profesional SP 3....od jego pwstania!....i jakoś nigdy mi się nie zawieszał,nie wyłanczał,no i w ogóle nic!....wiecie po co jest nowy system tzw."Vista" czy 7...he,he!..żeby młodzi myśleli że "ON" już jest najlepszy!! :lol: bo....trzeba jeszcze raz takiej pamięci do obsługi ..gier czy programów..bo są z nim problemy ..itp...bo!!!!.chodzi o....KASĘ WYŁUDZONĄ OD LUDZI!!!!!!..NP. Dlaczego w .Viście> trzeba jeszcze raz tyle pamięci żeby gry zadziałały..czy jakieś tam programy?? noooo....bo użytkownik musi ..he!he! zmienić sprzęt co wiąże się z..KASĄ!!...nie będę się rozpisywał bo to nić nie da! Wierzcie w co chcęcie ...ja uwżam,że ten cały pic na wodę to jest wyciąganie od ludzi pieniędzy ...i tylko to się liczy!!! W czym ..np. jest lepsza >Vista> od XP....nooo! bo obsłóguje "Direct10...a nie mogli zrobić żeby XP też to obsógiwał?? ...mogli tylo ile by natym zarobili?...grosze !...a tak mgą zarobić krocie ..bo przecież trzeba kupić nowy system,żeby mieć obsługę 10ątki....moim zdaniem!...jak ktoś tego nie rozumie ...to ....niech się ...leczy!!!!
Nie piszę już więcej bo trafi mnie zaraz "SZLAG:
Pozdrawiam...i życzę wszystkim RACJONALNEGO MYŚLENIA!
Macie reklame na samej górze..WIN 7 ....zajebi!!!He,he! :lol:
Pozdro!

rzeczywiście zaczepny post ;)
to że zarabiaja na nowych systemach to chyba każdy wie.
za kilka/kilkanaście lat z Xp będzie podobnie jak ze starszymi systemami, najnowsze programy nie będą na nich działały (przynajmniej tak mi się wydaje, jak patrzę pod jaki system one są, to chyba większość od Xp i nowsze)
a co do gier, to jak chcesz pograć w takie GTA 4 czy Call of Duty 4 to i tak potrzebujesz porządnego kompa, więc w tym wypadku system chyba wiele nie zmienia.

osobiście przy zakupie laptopa zastanawiałem się nad Vistą, nawet chciałem ją zakupić, ale ostatecznie wybrałem "sprawdzonego" już Windowsa Xp gdyż o Viście słyszałem dużo złego.
a co do gier to w te które Ja gram to nawet na Viście by poszły bez najmniejszego problemu, po za PES'em 2008/2009 które nawet na Xp nie działają tak jak bym chciał.
I'll be the greatest fan of your life
Windows Xp Home Edition + Service Pack 3
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 1.66GHz
Dysk fizyczny: TOSHIBA MK1646GSX (149 GB, IDE)
Stacja Dysków: MATSHITA DVD-RAM UJ870PC
Karta wideo: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (128 MB)
Karta sieci bezprzewodowej: Intel(R) Pro/Wireless 3945ABG Network Connection
Awatar użytkownika
Piskorz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 22 Mar 2008, 09:36
Pochwały: 5

Postprzez Pacior » 18 Paź 2009, 13:59

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

Witam!
No cóż.....jeżeli chodzi o gry to...bardzej chodzi o kopma! Czyli jego szybkość i wydajność! Jest różnica tylko,że na XP (WMAGANIA)potrzeba NP . 1GB pamięci a na Vście2GB ...he,he więc o co tu chodzi?Żebyś dokupił pamięć!...(KASA)!
Wszystkie firmy produkujące gry współpracują z producentami kompów i chodzi o nakręcanie rynku(NIC WIĘCEJ!)
Ja rozumie,że grafika w grach idzie do przodu itd. ...ale po co nowy system???!!! Jaki można unowocześnić już istniejący???
AAAAAAAA....po to żeby zarobić miljony ...jak nie miliary! nic więcej! KASA!KASA!...i jeszcze raz KASA!
Pozdro!
Dysk:Seygate Barracuda St-1000 GB--Kingston SSD A400 480GB--Samsung SSD 980 M2 500GB
Win 10 Profesional
[email protected]
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez destyny » 31 Paź 2009, 01:21

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.4) Gecko/20091016 Firefox/3.5.4 (.NET CLR 3.5.30729)

Pacior, ale to jest samo życie.... a poco projektuje się nowe auta skoro stare są już sprawdzone.... a poco kupujesz nowy telewizor skoro stary jest dobry..... Poco Microsoft wypuszczał nowe systemy skoro "98" też była dobra.... można tak długo pisać i pisać a poco producenci telefonów projektują nowe skoro stare są dobre i sprawdzone ? A po to że reklama i nowinki jest dźwignią handlu....
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez sztab antypiracki » 02 Lis 2009, 15:01

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.15) Gecko/2009101601 Firefox/3.0.15 (.NET CLR 3.5.30729)

Pacior napisał(a):Witam!
Będzie to może trochę zaczepny temat dla zwolenników "nowych" systemów!
Otóż,,,,mam (piracki) system XP Profesional SP 3....od jego pwstania!....i jakoś nigdy mi się nie zawieszał,nie wyłanczał,no i w ogóle nic!....wiecie po co jest nowy system tzw."Vista" czy 7...he,he!..żeby młodzi myśleli że "ON" już jest najlepszy!! :lol: bo....trzeba jeszcze raz takiej pamięci do obsługi ..gier czy programów..bo są z nim problemy ..itp...bo!!!!.chodzi o....KASĘ WYŁUDZONĄ OD LUDZI!!!!!!..NP. Dlaczego w .Viście> trzeba jeszcze raz tyle pamięci żeby gry zadziałały..czy jakieś tam programy?? noooo....bo użytkownik musi ..he!he! zmienić sprzęt co wiąże się z..KASĄ!!...nie będę się rozpisywał bo to nić nie da! Wierzcie w co chcęcie ...ja uwżam,że ten cały pic na wodę to jest wyciąganie od ludzi pieniędzy ...i tylko to się liczy!!! W czym ..np. jest lepsza >Vista> od XP....nooo! bo obsłóguje "Direct10...a nie mogli zrobić żeby XP też to obsógiwał?? ...mogli tylo ile by natym zarobili?...grosze !...a tak mgą zarobić krocie ..bo przecież trzeba kupić nowy system,żeby mieć obsługę 10ątki....moim zdaniem!...jak ktoś tego nie rozumie ...to ....niech się ...leczy!!!!
Nie piszę już więcej bo trafi mnie zaraz "SZLAG:
Pozdrawiam...i życzę wszystkim RACJONALNEGO MYŚLENIA!
Macie reklame na samej górze..WIN 7 ....zajebi!!!He,he! :lol:
Pozdro!

Sztab-Antypiracki.pl informuje, że uzyskanie programu komputerowego (gry komputerowej) bez licencji (bez zgody podmiotu uprawnionego) – np. jego ściągnięcie lub instalacja w komputerze – w celu osiągnięcia korzyści majątkowej podlega odpowiedzialności karnej w postaci kary pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat. Sprawca musi się także liczyć z obowiązkiem naprawienia szkody.

Podstawa prawna: art. 278 § 2 Kodeksu karnego.

Ponadto czyn taki podlega odpowiedzialności cywilnej przewidzianej w art. 79 ust. 1 ustawy o prawie autorskimi i prawach pokrewnych, w tym obowiązku zapłaty potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia (opłaty licencyjnej) – jeśli naruszenie ma charakter zawiniony – lub podwójnej wysokości, jeśli jest niezawinione a także wydania uzyskanych korzyści
Awatar użytkownika
sztab antypiracki
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Lis 2009, 14:59

Postprzez Pacior » 03 Lis 2009, 19:15

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Witam!
Pozdro!
Win 10 Profesional
[email protected]
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Powróć do Microsoft Windows