Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Brak tematu

16 Paź 2009, 22:15

Witam!
Ostatnio edytowany przez Pacior 23 Lis 2009, 15:50, edytowano w sumie 3 razy

Re: Windows XP Profesionals SP 3 .....

17 Paź 2009, 19:29

Pacior napisał(a):Witam!
Będzie to może trochę zaczepny temat dla zwolenników "nowych" systemów!
Otóż,,,,mam (piracki) system XP Profesional SP 3....od jego pwstania!....i jakoś nigdy mi się nie zawieszał,nie wyłanczał,no i w ogóle nic!....wiecie po co jest nowy system tzw."Vista" czy 7...he,he!..żeby młodzi myśleli że "ON" już jest najlepszy!! :lol: bo....trzeba jeszcze raz takiej pamięci do obsługi ..gier czy programów..bo są z nim problemy ..itp...bo!!!!.chodzi o....KASĘ WYŁUDZONĄ OD LUDZI!!!!!!..NP. Dlaczego w .Viście> trzeba jeszcze raz tyle pamięci żeby gry zadziałały..czy jakieś tam programy?? noooo....bo użytkownik musi ..he!he! zmienić sprzęt co wiąże się z..KASĄ!!...nie będę się rozpisywał bo to nić nie da! Wierzcie w co chcęcie ...ja uwżam,że ten cały pic na wodę to jest wyciąganie od ludzi pieniędzy ...i tylko to się liczy!!! W czym ..np. jest lepsza >Vista> od XP....nooo! bo obsłóguje "Direct10...a nie mogli zrobić żeby XP też to obsógiwał?? ...mogli tylo ile by natym zarobili?...grosze !...a tak mgą zarobić krocie ..bo przecież trzeba kupić nowy system,żeby mieć obsługę 10ątki....moim zdaniem!...jak ktoś tego nie rozumie ...to ....niech się ...leczy!!!!
Nie piszę już więcej bo trafi mnie zaraz "SZLAG:
Pozdrawiam...i życzę wszystkim RACJONALNEGO MYŚLENIA!
Macie reklame na samej górze..WIN 7 ....zajebi!!!He,he! :lol:
Pozdro!

rzeczywiście zaczepny post ;)
to że zarabiaja na nowych systemach to chyba każdy wie.
za kilka/kilkanaście lat z Xp będzie podobnie jak ze starszymi systemami, najnowsze programy nie będą na nich działały (przynajmniej tak mi się wydaje, jak patrzę pod jaki system one są, to chyba większość od Xp i nowsze)
a co do gier, to jak chcesz pograć w takie GTA 4 czy Call of Duty 4 to i tak potrzebujesz porządnego kompa, więc w tym wypadku system chyba wiele nie zmienia.

osobiście przy zakupie laptopa zastanawiałem się nad Vistą, nawet chciałem ją zakupić, ale ostatecznie wybrałem "sprawdzonego" już Windowsa Xp gdyż o Viście słyszałem dużo złego.
a co do gier to w te które Ja gram to nawet na Viście by poszły bez najmniejszego problemu, po za PES'em 2008/2009 które nawet na Xp nie działają tak jak bym chciał.

18 Paź 2009, 13:59

Witam!
No cóż.....jeżeli chodzi o gry to...bardzej chodzi o kopma! Czyli jego szybkość i wydajność! Jest różnica tylko,że na XP (WMAGANIA)potrzeba NP . 1GB pamięci a na Vście2GB ...he,he więc o co tu chodzi?Żebyś dokupił pamięć!...(KASA)!
Wszystkie firmy produkujące gry współpracują z producentami kompów i chodzi o nakręcanie rynku(NIC WIĘCEJ!)
Ja rozumie,że grafika w grach idzie do przodu itd. ...ale po co nowy system???!!! Jaki można unowocześnić już istniejący???
AAAAAAAA....po to żeby zarobić miljony ...jak nie miliary! nic więcej! KASA!KASA!...i jeszcze raz KASA!
Pozdro!

31 Paź 2009, 01:21

Pacior, ale to jest samo życie.... a poco projektuje się nowe auta skoro stare są już sprawdzone.... a poco kupujesz nowy telewizor skoro stary jest dobry..... Poco Microsoft wypuszczał nowe systemy skoro "98" też była dobra.... można tak długo pisać i pisać a poco producenci telefonów projektują nowe skoro stare są dobre i sprawdzone ? A po to że reklama i nowinki jest dźwignią handlu....

02 Lis 2009, 15:01

Pacior napisał(a):Witam!
Będzie to może trochę zaczepny temat dla zwolenników "nowych" systemów!
Otóż,,,,mam (piracki) system XP Profesional SP 3....od jego pwstania!....i jakoś nigdy mi się nie zawieszał,nie wyłanczał,no i w ogóle nic!....wiecie po co jest nowy system tzw."Vista" czy 7...he,he!..żeby młodzi myśleli że "ON" już jest najlepszy!! :lol: bo....trzeba jeszcze raz takiej pamięci do obsługi ..gier czy programów..bo są z nim problemy ..itp...bo!!!!.chodzi o....KASĘ WYŁUDZONĄ OD LUDZI!!!!!!..NP. Dlaczego w .Viście> trzeba jeszcze raz tyle pamięci żeby gry zadziałały..czy jakieś tam programy?? noooo....bo użytkownik musi ..he!he! zmienić sprzęt co wiąże się z..KASĄ!!...nie będę się rozpisywał bo to nić nie da! Wierzcie w co chcęcie ...ja uwżam,że ten cały pic na wodę to jest wyciąganie od ludzi pieniędzy ...i tylko to się liczy!!! W czym ..np. jest lepsza >Vista> od XP....nooo! bo obsłóguje "Direct10...a nie mogli zrobić żeby XP też to obsógiwał?? ...mogli tylo ile by natym zarobili?...grosze !...a tak mgą zarobić krocie ..bo przecież trzeba kupić nowy system,żeby mieć obsługę 10ątki....moim zdaniem!...jak ktoś tego nie rozumie ...to ....niech się ...leczy!!!!
Nie piszę już więcej bo trafi mnie zaraz "SZLAG:
Pozdrawiam...i życzę wszystkim RACJONALNEGO MYŚLENIA!
Macie reklame na samej górze..WIN 7 ....zajebi!!!He,he! :lol:
Pozdro!

Sztab-Antypiracki.pl informuje, że uzyskanie programu komputerowego (gry komputerowej) bez licencji (bez zgody podmiotu uprawnionego) – np. jego ściągnięcie lub instalacja w komputerze – w celu osiągnięcia korzyści majątkowej podlega odpowiedzialności karnej w postaci kary pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat. Sprawca musi się także liczyć z obowiązkiem naprawienia szkody.

Podstawa prawna: art. 278 § 2 Kodeksu karnego.

Ponadto czyn taki podlega odpowiedzialności cywilnej przewidzianej w art. 79 ust. 1 ustawy o prawie autorskimi i prawach pokrewnych, w tym obowiązku zapłaty potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia (opłaty licencyjnej) – jeśli naruszenie ma charakter zawiniony – lub podwójnej wysokości, jeśli jest niezawinione a także wydania uzyskanych korzyści

03 Lis 2009, 19:15

Witam!
Pozdro!
Wyślij odpowiedź