przez wsn » 31 Paź 2014, 11:06
UA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/38.0.2125.111 Safari/537.36
Witam, od razu mówie, ze jestem słaby w "informatyke" posiadam router z netii, do tej pory nie było z nim żadnego problemu , ostatnio nie ma wifi w laptopie, znaczy sieć łapie, ale nie może sie połączyć (nie mozna zidentyfikować problemu w ramach rozw. problemu, jak klikam na rozw. problem)
system mojhego laptopa :Windows 7, producent Emachines, model eMachines G70, procesor intel R pentium CPU p6000 1.87 GZz, pamięc 3GB ramu , 64 bit system operacyjny (wolałem podać wszyskie info)
Karty sieciowe jakie wykrywa mi w menedzerze urzadzen - atheros AR5b93 wireless networ adapter, Broadcom netlink Gigabit etherner , Karta wirtualngo miniportu wiofi firmy microsoft i teredo tunneling pseudo interface , co moge zrobić zeby znów "odzyskać interner" ? wszystko było wporządku, raczej nikt nic nie robił , możliwe ze sie sam sterownik do karty sieciowej odinstalował? dodam że do komputera podpięty mam kabel z routera i na kompie oczywiście wszystko gra , a czasami miałem akcje, że na komputerze nie miałem wifi, a na lapku był... ale jakos dawałem sobie z tym rade,teraz nie mam pojecia, prosze o pomoc.