TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Brother in Arms ;D

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Brother in Arms ;D

Postprzez MANY945 » 28 Gru 2008, 05:05

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5

Chciał bym wam przedstawić grę Brother in Arms;
ROAD TO HILL 30 [1 Część]
Erned in Blood [2 Część]
Polecam tą grę z 4 powodów
1.Fajny klimat Gry
2.Realistyczne Nazwiska[Prawdziwi Żołnierze Którzy Żyli w Tamtych Czasach]
3.Spoko Grafa Nieduże Wymagania
4.Można Nieźle się ubawić przy grze
Jest Także 3 Cześć Hell Higway Planuje Zakupić ;)

W BIA RTH 30 Zaczynamy Jako Matt Beaker.
Jesteśmy W Samolocie Czekamy na Zielone Światło By Skoczyć W Piekło Normandii i Zabezpieczyć Teren Przed Desantem Na Plażach.
Jest to D - Day Dla Spadochroniarzy
Ostatnio edytowany przez MANY945, 21 Sie 2011, 05:02, edytowano w sumie 1 raz
PFK JEST NA MOCY PAK - TU
PFK JEST NA MOCY PAK - TU
Image
Awatar użytkownika
MANY945
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Maj 2008, 15:54
Miejscowość: Inowrocław

Re: Brother in Arms ;D

Postprzez Amadi510 » 16 Kwi 2009, 23:34

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8

OFFTOPIC :
Dude... sory za pytanie jeżeli uznasz je za obraźliwe... ILE MASZ LAT !!?? bo piszesz jak przedszkolak a gra jest chyba +16... a jeżeli masz to radze ci sprzedać komputer i kupić słownik or :573: ... wykuć go na pamięć a potem wrócić na forum ^^. Jeżeli twoja ortografia to "żart" to bardzo głupi i czerstwy najlepiej nie żartuj (btw. zastanawiam się dlaczego nikt na to nie zareagował bo to psuje mi. moją dobrą opinie o tej stronie i forum) Jeżeli powodem twojej ortografii była popsuta klawiatura lub coś w tym stylu to przepraszam ale mogłeś to napisać by uniknąć takiej pomyłki :P OK skończyłem :D

Topic :D :

Gra Brothers in Arms (BiA) jest wspaniałą i bardzo ciekawie opowiedzianą historią młodego żołnierza Matthew Beaker'a. Matt jest w Airbone (symbolizuje to naszywka z głową orła i tymże napisem) zostaje on dowódcą drużyny szczerze bardzo słabo pamiętam RtH30 bo grałem w nią świeżo po wydaniu jednakże pamiętam jakie wywarła na mnie wrażenie :D a mianowicie bardzo pozytywne.
Aktualnie po raz trzeci przechodzę Brothers in Arms : Hell's Highway (BiAHH) w którym podoba mi się niemal wszystko... jedyna rzecz która mnie trochę denerwuje to bug z headshotem. Jak strzelam headshota i przybliża kamerę żeby pokazać jak ładnie rozwaliłem komuś mózg to najpierw głowa mu wybucha a w połowie opadania na ziemie kula do niego dolatuje... co do gry nie mam większych zastrzeżeń... fabuła jest świetna... czuć klimat wojenny a na Veteranie gra naprawdę jest... dla weteranów (nie jak w większości tytułów sławnego EA na NORMAL max.6h gry ale Godfather II 14 h :D) Sumując : Seria gier UBI "Kompania Braci" jest świetną strzelarką w klimacie WWII i polecam każdemu fanowi tychże strzelanek. Moja osobista ocena 9,5/10 (było by 10/10 ale - za nierealny ogień i za tego buga :/)
Awatar użytkownika
Amadi510
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Kwi 2009, 23:13

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]