Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
26 Sie 2007, 20:41
Mam problem z C.S`em jak wchodzę w jakiś serw i klikam na "B" do meni zakupów to nie mam takiego normalnego meni tylko liczba i napis broni, jak zrobić te normalne menu a nie chcę na nowo instalować c.s`a bo mam wgrane dużo mapek
26 Sie 2007, 20:44
Z tego co pamiętam to trzeba poprawić detale gry albo w ustawieniach grafiki lub gry jest taka opcja (albo coś zaznaczasz bądź odznaczasz i już masz to co trzeba ze zdjęciami itp).
27 Sie 2007, 02:43
Mefisto napisał(a):Z tego co pamiętam to trzeba poprawić detale gry albo w ustawieniach grafiki lub gry jest taka opcja (albo coś zaznaczasz bądź odznaczasz i już masz to co trzeba ze zdjęciami itp).
Mylisz się
W opcjach masz zmienne tych wyboru broni... dokładnie ci nie powiem gdzie bo nie mam cs'a non steam ok od 2 lat poszukaj w opcjach znajdziesz na 100%
@Down
Poco odkopujecie stare tematy? lol on sobie już z tym dawno poradził.
Ostatnio edytowany przez
Maciak Plock, 31 Sie 2007, 02:12, edytowano w sumie 1 raz
27 Sie 2007, 09:50
Kliknij "M" podczas gry i tam poszukaj z tego co pamiętam było tam coś na ten temat.
30 Sie 2007, 13:43
W ustawieniach masz opcje skiny w menu broni i tam przestaw na standardoe powinno byc to w opcjach obrazu lub multiplayer w advance na bank znajdziesz

POzdrawiam i życze miłych hs
30 Sie 2007, 23:00
wchodzisz w seetingsy i tam dajesz w pierwszej zakladce advenced, i tam masz cos o kupywaniu musi byc zaznaczone vgui