TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Call of Duty 2 - tnięcie show

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Call of Duty 2 - tnięcie show

Postprzez beznazwowy » 01 Lut 2007, 08:48

PostUA:

witam, mam problem z grą z tytułu. chodzi o opcje graficzne, przy większej akcj gra sie zacina.a wcześniej gra chodzila w miare dobrze. w opcjach nic nieruszalem ostatnio z tego co pamiętam. czy mógłby ktoś napisać jak ustawić opcje aby efekty w grze niebyły i najgrosze i nienajlepsze? tylko żeby było w sam raz? poniżej podaje ustawienia i jesli to możliwe to prosilbym o porade jak ustawić aby było w sam raz czyli nienajgorzej i nienajlepiej i wytłumaczenie podkreslonych opcji ponieważ jestem ciemny w pojęciach wyższego stopnia, głównie chodzi mi o filter tekstur (moja karta to Radeon 9600)

tryb graficzny - 800x600
odświeżanie ekranu - 59 Hz
filter tekstur - bilinear
antyaliasing - 2x
synchronizacja każdej klatki - tak
ziarnisty dym - tylko świat
liczba jednostek - duża

z góry dziękuje za zainteresowanie sie sprawą
PS - a czy liczba jednostek to niejest coś od liczby zostawania ciał w grze?
beznazwowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Sie 2006, 14:25

Postprzez jonny » 01 Lut 2007, 09:49

PostUA:

Najbardziej obciąża kartę Antyaliasing - wyłącz.
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]