TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Call of Duty 4 - Modern Warfare, zestaw mapek.

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Call of Duty 4 - Modern Warfare, zestaw mapek.

Postprzez Olo_PL » 09 Sie 2008, 23:19

PostUA:

Ostatnio gram w tą grę co w tytule tematu i to przez internet tylko. Standardowe mapy mi się znudziły i stąd pytanie moje do was: Czy jest jakiś zestaw mapek które można pobrać hurtem? Bo jak wchodzę na jakiś serwer z taką nową mapką i ona zaczyna mi się pobierać to zazwyczaj trafiam na koniec rozgrywki i potem znowu muszę czekać jak się pobierze i tak w kółko.
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Postprzez murarz777 » 10 Sie 2008, 00:12

PostUA:

http://www.gamikaze.pl/Pliki/Inne/Call_ ... _Pack.aspx
Sam gram w coda 4 i moge powiedzieć że najnowszy patch daje nowe mapki :D
:wink:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez Olo_PL » 14 Sie 2008, 14:06

PostUA:

A jest może jakiś mod dodający pojazdy którymi można się poruszać?
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Postprzez murarz777 » 14 Sie 2008, 14:52

PostUA:

Tzn chcesz czołgami jeździć ? autami to nie jest Battlefield 2
Nie ma takiego moda Calll of Duty 4 to jest walka piechoty wyłącznie no i masz wsparcie lotnicze
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez gringo » 14 Sie 2008, 15:29

PostUA:

tzn. ja coś słyszałem że wyszedł mod CoD4Vechicles ale to chyba bujdy w każdym razie poszukaj czegoś takiego
Pomogłem? Daj plusik
Awatar użytkownika
gringo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Maj 2008, 19:59

Postprzez murarz777 » 14 Sie 2008, 15:33

PostUA:

Szczerze wątpię że takie coś powstanie mapy są za małe na 50 ludzi a ktoś chce jeszcze pojazdy dodać lul dodajcie sobie do tego naloty i helikopter to już ta gra straci smak
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]