TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Call of Duty - co zrobic mam :(

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Call of Duty - co zrobic mam :(

Postprzez Yoo! » 04 Paź 2007, 19:39

PostUA:

Witam, mam mały (znaczy wielkie) problem w grze Call of Duty (1).
Otóż w Carride, w poziomie gdzie strzelamy z jadącego auta, w pewnym momencie nastepuje koniec jazdy, samochód staje i co.........co dalej, mam wyjść z auta. JAK.......naciskam "F" i nic, dalej siedze, szukam różnych rzeczy po aucie też nic. Poradźcie coś, bo nie miałem wcześniej przyjemności grania w CoD, a gierka mi sie spodobała. Z góry wielkie dzieki, Pozdro.

Poniżej daje fotki, może komuś się przypomni ten level :)

http://www.otofotki.pl/obrazki/abcd507000863z.JPG

http://www.otofotki.pl/obrazki/aceg797319546v.JPG
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez VampirLord » 05 Paź 2007, 10:20

PostUA:

dawno w to grałem

tej grze nalezy czytac co masz zrobic w misji i codzic za strzalka jak masz PL to nie widze prolemu jak eng to slownik i wio :D
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez Snoopy1 » 05 Paź 2007, 16:04

PostUA:

Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Postprzez Yoo! » 05 Paź 2007, 16:35

PostUA:

Po pewnym czasie samochód nie wytrzyma napięcia i odmówi posłuszeństwa. Oczyść wtedy budynek do którego weszło dwóch sojuszniczych żołnierzy, a przy wyjściu z niego pozbądź się Niemców strzelających zza samochodu (A).

Źródło: http://gry.o2.pl/solucje/?co=pokaz&id=29&page=5 (from Snoopy1) :)

...i tak :) chodzi o to, że gdy samochód stanie to nic się nie dzieje, nikt nic nie mówi, nikt nic nie robi, a ja siedze bidny w tym aucie i wyjśc z niego nie moge, naciskam te nieszczęsne F i nic :( błeee
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Snoopy1 » 05 Paź 2007, 19:55

PostUA:

No ale jest postęp bo ten samochód powinien się zatrzymać :D A tak na serio zrób dokładniejsze fotki bo te są jakieś ciemne.Grałem kiedyś w Calla ale już nie pamiętam tej misji.To chyba nie jest błąd gry.Wszędzie poisze że ci ziomkowie powinni wysiąść.Jak nie da rady to trzeba będzie znaleźc save'a.
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Postprzez Yoo! » 05 Paź 2007, 21:23

PostUA:

Snoopy1 napisał(a):No ale jest postęp bo ten samochód powinien się zatrzymać :D A tak na serio zrób dokładniejsze fotki bo te są jakieś ciemne.Grałem kiedyś w Calla ale już nie pamiętam tej misji.To chyba nie jest błąd gry.Wszędzie poisze że ci ziomkowie powinni wysiąść.Jak nie da rady to trzeba będzie znaleźc save'a.

...no właśnie się obawiam że to jest jakiś błąd, bo oni z tego auta nie wysiadają, postaram sie zrobic lepsze fotki, ale wiesz z widoku pasażera dużo lepszych nie zrobie :P
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Snoopy1 » 06 Paź 2007, 09:59

PostUA:

Jak nic nei da rady to spróbuje załatwić savea, ale nic nie obiecuje :D
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący