TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Carmageddon 2

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Carmageddon 2

Postprzez Yoo! » 24 Lip 2005, 12:37

PostUA:

hello! poszukuje gry Carmageddon 2, na wstępie mówie że ściągałem przez programy, ale za każdym razem się ściągło z jakimś błędem, może ktoś zna stronke na ktorej jest link do tej gry nawet jesli jest na program np. eDonkey albo coś innego, plisssss o pomoc :)
ps. poszukuje też gry Quake 2, z góry dzieki i pozdro :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez zebra » 24 Lip 2005, 12:47

PostUA:

http://www.tdt.org.pl/katalog.php?szuka ... ddon&kat=3 <---Carmageddon, ściągnij przez BitCometa. A link do Quake'a już podawałam na twoje pytanie, ale w innym poście. Poszukaj :wink: ! Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Yoo! » 24 Lip 2005, 15:04

PostUA:

mam problem, wgrałem BitCometa i weszlem na ta stronkę co mi podała zebra, klikłem na link otworzył mi sie program BC a po chili wyskoczył mi taki komunikat:
"Quake 2.rar" : Aborting the torrent as it was rejected by the tracker while not connected to any peers. Message from the tracker:requested download is not authorized for use with this tracker
co mam robić, z góry dzieki :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez zebra » 24 Lip 2005, 20:27

PostUA:

Yoo! napisał(a):mam problem, wgrałem BitCometa i weszlem na ta stronkę co mi podała zebra, klikłem na link otworzył mi sie program BC a po chili wyskoczył mi taki komunikat:
"Quake 2.rar" : Aborting the torrent as it was rejected by the tracker while not connected to any peers. Message from the tracker:requested download is not authorized for use with this tracker
co mam robić, z góry dzieki :)

Program informuje cię, że nie można połaczyć się z żadnym Peer'em, ani Tracker'em, tym samym nie ma źródła z którego mógłbyś ściągnąć grę. Takie przypadki się zdarzają, nie tylko z Quake'iem, równie dobrze może się tak dziać z każdą inną grą. Co masz robić? Czekać... I próbowować co jakiś czas połączyć się z Tracker'em lub Peer'em. BitComet w pierwszej kolejności łaczy cię z Tracker'em, jeżeli połaczenie nie powiedzie się, to wystąpi komunikat: Can't connect to Tracker i program automatycznie przełącza cię do dostępnego w sieci Peer'a. Po prostu często odwiedzaj stronkę i próbuj ściągać plik. A przy ściąganiu nie zamykaj stronki www.tdt.org.pl tylko ją zminimalizuj. Program BitComet będzie pracował w zasobniku systemowym. Tak, jak pisałeś wcześniej, to bywa też tak, że strona może być czasowo niedostępna. Przeglądarka wyświetla komunikat typu: Nie można wyświetlić strony... . W tym przypadku również należy uzbroić się w cierpliwość. Prawdopodobnie wystąpiły chwilowe problemy z serwerem. Po naprawdę krótkim czasie wszystko wraca do normy. Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Yoo! » 24 Lip 2005, 21:32

PostUA:

dzieki Zebra, bede próbował do skutku pozdro :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników