TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

cd-rom przesatal czytac cd-r, tylko dvd goli, POMOCY!!!

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

cd-rom przesatal czytac cd-r, tylko dvd goli, POMOCY!!!

Postprzez winiar » 13 Sty 2006, 23:11

PostUA:

mam w laptopie cd-rom czytajacy cd-r/rw, dvd, i nagrywajacy dvd w jednym. dzisiaj podczas wypalania plytki cd-r w nero przegladalem cos w necie i nagle komp sie zawiesil, nic nie dalo sie zrobic nawet zresetowac, wtedy otworzylem cd-rom i wysunalem plytke, komp sie odwiesil i wszystko goli, wszystko oprocz cd-romu ktory nie chce czytac plyt cd-r/rw, nawet oryginalnych ani czystych!!! za to dvd chodza normalnie!!!

CO SIE STALO, POMOCY LUDZISKA RATUJCIE!!!???!!!
winiar
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Sty 2006, 20:25
Miejscowość: z domu

Postprzez kamuflasz » 13 Sty 2006, 23:25

PostUA:

Troszkę dziwne mi się wydaje, że nagrywałeś płytkę cd-r, gdy napisałeś że możesz to robić tylko na dvd?? Z tym problemem to raczej do serwisu powinieneś zajść bo to trzeba zobaczyć na własne oczy:)
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez winiar » 13 Sty 2006, 23:42

PostUA:

myslalem ze to oczywiste ze kazda nagrywarka nagrywa cd-r, nie znam sie na tym, moja nagrywa i dvd i cdr/rw w kazdy razie
winiar
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Sty 2006, 20:25
Miejscowość: z domu

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Szzm6