TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

cd-rom

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

cd-rom

Postprzez dasimpl » 09 Sty 2006, 11:40

PostUA:

Mam problem z cd-rom. niechce mi odpalic sam plyty. wiem ze trzeba mu podac sciezke dostepu ale jak? I co wpisac setup.exe ? autorun.exe.? gdzie trzeba wejsc zeby ustawic sciezke dostepu?
dasimpl
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Sty 2006, 18:06

Postprzez Mac » 09 Sty 2006, 20:20

PostUA:

autorun.ini a jak nie pomoże to w mój komputer klikasz w ikonke cd i dajesz otwórzx i wybiaerasz co chcesz
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez dasimpl » 11 Sty 2006, 13:26

PostUA:

Gram w battlefield. przedtem dzialala (tzn. przed przeinstalowaniem systemu), teraz nie widzi plyty zeby odpalic. Jak odpalam sam z cd-rom to pokazuje sie menu. Klikam na uruchom i wyskakuje wloz plyte, a plyta wlozona. To nie sterowniki bo sprawdzalem na demo i dzialalo. Ale demo nie potrzebuje plyty.? please help
dasimpl
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Sty 2006, 18:06

Postprzez Mac » 12 Sty 2006, 17:55

PostUA:

a legalne to masz bo mi sie widzi że nie
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec