TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Cfos Speed

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Cfos Speed

Postprzez Dark Master » 28 Lis 2006, 12:45

PostUA:

Witam.Zastanawiam sie co robi ten program i w czym pomaga.Mam Emule, czy to pozwoli mi szybciej sciogac jednoczesnie grając w CSA przez neta???
Dark Master
Dark Master
Postujący
Postujący

Dołączenie: 31 Sie 2006, 02:02
Miejscowość: z Polski:D:D:D

Postprzez niunka » 28 Lis 2006, 13:06

PostUA:

cFosSpeed jest aplikacją stworzoną w celu lepszego wykorzystania połączenia z Internetem poprzez sterowanie ruchem (traffic shaping). Program to w zasadzie wysoce dopracowany sterownik dla modemów DSL oraz routerów. Mocną stroną programu jest funkcja zarządzania ruchem. Program przyda się osobom, które często korzystają z gier sieciowych oraz P2P, przyspieszając w znaczny sposób działanie sieci.

Dark Master napisał(a):.Mam Emule, czy to pozwoli mi szybciej sciogac jednoczesnie grając w CSA przez neta???

Nie , chyba ze zmienisz w ustawieniach programu i dasz najwyzszy priorytet dla eMule co mija sie z celem,ale zawsze mozesz potestowac.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników