TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Chciałbym taki program do robienia animowanych napisow itd..

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Chciałbym taki program do robienia animowanych napisow itd..

Postprzez tomasek » 25 Sty 2005, 17:13

PostUA:

przepraszam że ponawiam ten temat dlatego że nie odstałem odpowiedzi!!

no wiec tak potrzebuje takiego progsa abym mógł tworzyć np menu we flash czy bannerów itp... prosze o szybki kontkakt pod gg 1969371 :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil:
ToMaSeK

Żyj dzisiejszą chwilą nie myśl co będzie jutro
tomasek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Sty 2005, 20:33
Miejscowość: Strzyżów

Postprzez Technolo » 08 Lut 2005, 01:02

PostUA:

poszukaj na necie gdzieś leży "gif animator" b. łatwy w obsłudze
a jak chcesz jakieś bardziej potężne narzędzie to polecam "macromedia dreamweaver" jednak to już jest wyższa szkoła jazdy
pozdro i nerka
nie próbuj robić czegoś lepiej jak jest dobrze bo będzie jeszcze gorzej ;)
Awatar użytkownika
Technolo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Lut 2005, 23:44

Postprzez toudi » 08 Lut 2005, 07:37

PostUA:

Technolo napisał(a):poszukaj na necie gdzieś leży "gif animator" b. łatwy w obsłudze
a jak chcesz jakieś bardziej potężne narzędzie to polecam "macromedia dreamweaver" jednak to już jest wyższa szkoła jazdy
pozdro i nerka

Ja widziałem tego "macromedia dreamwaver" na jakiejś płytce z programami z gazety. Nie pamiętem co to za gazeta, ale była niedawno. Strasznie trudny w obsłudze ten program.
toudi
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sty 2005, 08:22

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]