TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam piosenkę, z której kawałek chciałem wykorzystać jako dzwonek do komunikatora. Ale nie mam zamiaru słuchać 5 minut piosenki ktura zaczyna sie od początku jak przyjdzie do mnie wiadomość.Prosze, pomóżcie...
hm.
w sumie mam podobny problem,
jeszcze nie probowalem Music Makera,
zaraz to sie zmieni, ale sprawa wyglada tak -
mam plik wideo, bodajze avi.
z ktorego musze wyciac konkretny odcinek czasu (dzwieku)
i zapisac w mp3.
jakies rady?
pzdr. af.
otóż wersia 6 nazywa sie Music & Video Maker Generation 6, jak sama nazwa wskazuję, możesz bawić się rownież na *avi, sam robiłem pare rzeczy, np. filmik z dykoteki zapisałem jako normalne nagranie mp3, ogólnie program mi się podoba, pozdro
hej, dzieki za info- jesli jeszcze poszedl bym na latwizne -
masz moze jakas miejscowke skad to mozna sciagnac?
bo tak "na idiote" w google to wynalazlem tylko platne... =)
Cześć. Chłopaki jeżeli chcecie wyciąć jakiś fragment muzyczki albo ściągnąć dźwięk z teledysku lub czegokolwiek. Pobawić się dźwiękiem np. zredukować szumy itd. To bardzo polecam program CoolEdit Pro jest naprawdę super! Jeżeli macie jakieś pytania albo chcecie ten programik to dajcie znać (GG 1004166). Pozdrawiam.