Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

:) Chinese Windows XP ;)

22 Maj 2006, 08:52

Image

najlepszy mają zegarek

22 Maj 2006, 09:21

zarabiste, sciagne sobie :D
umiesz chnski? :D

22 Maj 2006, 15:43

lol

My patrzymy na język chiński na dziwaczny, a oni na nasz Polski język dokładnie tak samo :wink:

22 Maj 2006, 16:27

LucaS napisał(a):lol

My patrzymy na język chiński na dziwaczny, a oni na nasz Polski język dokładnie tak samo :wink:

i tu sie mylisz bo wiele chinczykow uczy sie anglika a on jesli chodzi o rodzaj pisowni (mam na mysli litery) jest prawie taki sam jak angielski... ;)

22 Maj 2006, 16:53

lolexander napisał(a):
LucaS napisał(a):lol

i tu sie mylisz bo wiele chinczykow uczy sie anglika a on jesli chodzi o rodzaj pisowni (mam na mysli litery) jest prawie taki sam jak angielski... ;)

no i angielski tez jest dla nich dziwny :) jak pierwszy raz zobaczyli, to pewno takie same zdziwienie jak Polak czy Anglik widzac ich język pierwszy raz ;)

22 Maj 2006, 17:26

a wlasnie ze nie;PP sam spojrz u nich jest np. windows media player (po lewej na dole) wiec juz jako takie obeznanie maja.. ;P

22 Maj 2006, 18:52

lolexander napisał(a):a wlasnie ze nie;PP sam spojrz u nich jest np. windows media player (po lewej na dole) wiec juz jako takie obeznanie maja.. ;P

ale ja tu pisze o tym jak ktos pierwszy raz zobaczy :P Potem już wiadomo, przyzwyczajenie :P

22 Maj 2006, 20:29

e tam jak by polaczyc ruski grecki chinski i kosmoski to by wyszedl mix :D

22 Maj 2006, 23:02

ponoc oni maja 2000 literek... do komunikacji potrzebne jest 450

lol ja nawet naszego alfabetu nie umiem na pamiec <tylko angielski wierszykiem>
Wyślij odpowiedź