Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

24 Maj 2008, 10:40

Mac napisał(a):Przez ciebie na bank nie. Inni może ale to nie ma zbytniego sensu.

dziwne stwierdzenie, ale cóż....

24 Maj 2008, 19:39

dewo napisał(a):dziwne stwierdzenie, ale cóż....

Bo jakby miał wiedzę jak się do tego zabrać to byś się o takie pierdoły na forum nie pytał.

25 Maj 2008, 10:53

Mac napisał(a):

Bo jakby miał wiedzę jak się do tego zabrać to byś się o takie pierdoły na forum nie pytał.

Pytanie zamieściłem na tym forum dlatego że, któryś z użytkowników może zetknął się z tą kartą i wymieniał chłodzenie na jakieś alternatywne ( jak wyżej napisałem ciche i wydajne).

Od ponad 10 lat sam składam sobie komputery i bardzo dobrze wiem z czym to się je, więc osądzanie ludzi po temacie jest trochę, hmm.....

koniec tematu
:?

26 Maj 2008, 15:28

Mac napisał(a):

Spokojnie ludzie.

Sp........

27 Maj 2008, 17:07

Powiem tyle:
Mam od roku taką samą kartę....nie wiem...ale nie słyszę tak wiatraka jak inni...może jestem głuch...a po drogoe jak podkręcasz kartę to musisz się liczyć z głośniejszą pracą wiatraka bo pracuje na maxa!
Co do Gigabayte i jego pasywnym chłodzeniu jak ktoś napisał 70-77st...no to niech też podkręci tak jak kolega i niech dopiero wtedy sprawdzi temperature...jak jeszcze będzie co sprawdzać!
Pozdro!

28 Maj 2008, 16:19

na standardowych ustawieniach 400/1000 też było głośno :? .

Odkąd zmieniłem chłodzenie na "Zalman VGA VF700-AlCu + radiatorki na pamięci i mostek HSI" błoga cisza. Nawet przy ustawieniach 500/1200
Wyślij odpowiedź